کد خبر: ۶۶۹۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۲:۴۴
تعداد بازدید: ۵۷۵
متخصص طب سنتی با اشاره به عوارض مصرف نمک دریایی در وعده‌های غذایی گفت: بهترین نوع نمک برای مصرف روزانه در مواد خوراکی، نمک طبیعی یا نمک مربوط به گنبدهای نمکی است.
متخصص طب سنتی با اشاره به عوارض مصرف نمک دریایی در وعده‌های غذایی گفت: بهترین نوع نمک برای مصرف روزانه در مواد خوراکی، نمک طبیعی یا نمک مربوط به گنبدهای نمکی است.
 
  به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان محمد دریایی در ارتباط با موضوع بهترین نوع نمک برای مصرف روزانه، اظهار داشت: نمکی که در موادی همچون چیپس، پفک و... است اصولاً نمک دریایی و غیرطبیعی بوده و مواد سمی زیادی را با مصرف آن برای بدن به ارمغان می‌آوریم.
 
وی افزود: نمک دریا شامل فلزات سنگین همچون نیکل، سرب، آرسنیک، جیوه و کادمیوم است، لذا به همه افراد توصیه می‌شود هنگام خرید نمک، به نوع دریایی یا معدنی آن توجه داشته باشند.
 
متخصص طب سنتی تصریح کرد: وزارت بهداشت چندی پیش مصرف نمک دریایی که از طریق 27 شرکت تولیدکننده مشهور به فروش می‌رفت را ممنوع کرد، لذا توصیه می‌شود به دلیل عوارض گوناگون این نوع نمک، از مصرف نمک دریایی به شدت پرهیز شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: