کد خبر: ۶۶۸۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۲:۵۳
تعداد بازدید: ۴۶۰
طبق یافته های یک مطالعه جدید، مصرف بلوبری می تواند به مقابله با روند پیری و بهبود قوه بینایی و حافظه کمک کند.

 محققان دانشگاه فلوریدا دریافته اند خوردن بلوبری می تواند به پیشگیری از ریسک ابتلا به سرطان و همچنین کاهش احتمال ابتلا به بیماری های قلبی کمک کند.

مطالعات قبلی نشان داده اند که بلوبری سرشار از مواد آنتی اکسیدانی است که می تواند به پیشگیری از تاثیرات آلزایمر، نظیر کاهش مهارت های شناختی و حافظه، کمک کند و در نتیجه روند پیری را به تاخیر اندازد.

این میوه حاوی ترکیباتی به نام «آنتی سیانوسید» است که رگهای خونی را تقویت می کند، جریان خون را بهبود می بخشد و می توان از آن در درمان اختلالات چشمی نظیر رتینوپاتی دیابتی، آب مروارید و آب سیاه استفاده کرد.

این ترکیبات همچنین شبکیه چشم و در نتیجه بینایی را نیز تقویت می کنند.

بلوبری نوعی گیاه گلدار با میوه ای توت مانند به رنگ آّبی تیره یا بنفش است. این میوه بومی شمال آمریکا بوده که طعم شیرینی دارد.

منبع: مهر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: