رئيس دادگاههاي عمومي و انقلاب شيراز، اضافه كرد: دادگستري در تلاش است كه پروندههاي طلاق را در پروسههاي مشاوره حل و فصل كند اما با مقاومت مردم روبرو ميشود.
تكبند با بيان اينكه انجام مشاوره در بسياري از پروندهها منجر به مصالحه و بازگشت زوجين به زندگي شده است، گفت: سال ٩٤ کاهش ٣٠ تا ٤٠ درصدی پرونده طلاق را در شيراز شاهد بودیم.
او گفت: متاسفانه روزمرگی که اکنون در دادگستری دچار آن هستیم باعث شده تا قبل از صدور حکم علل اتفاق بازخوانی نشود چرا که اگر بتوانیم چرایی علل جرم را بازیابی کنیم میتوان آن را در جامعه پیادهسازی کرد تا دیگر شاهد اینگونه جرمها نباشیم.
وی با اشاره به اینکه چند سال پیش، نسبت به بروز سونامي طلاق در فارس هشدار داده بود، گفت: نبايد به كاهش آراء دلخوش باشيم. هر طلاقي كه در جامعه روي ميدهد به همان اندازه آسيب وارد خواهد كرد.
تكبند معتقد است كه جلوي سونامي طلاقي گرفته شده است، گفت: امروز خانوادهها كمتر به آشتي بين زوجين توجه دارند و زوجهاي جوان را بهحال خود رها ميكنند. در گذشته بزرگترها در اينگونه مسائل ورود و آن را حل ميكردند.
وي لزوم بازگشت به سنتهاي ايراني اسلامي را راهكاري براي كاهش طلاق در جامعه عنوان و اضافه کرد: در گذشته مگر ميزان مهريه چقدر بود؟ آيا بنيان خانواده استحكام نداشت؟ امروز بايد بهدنبال برگزاري مجالس عروسي به شكل ايراني اسلامي بود.
تكبند ايجاد شبكههاي مجازي براي نمايش جهيزيه عروس و مجالس آنچناني عروسي را منفي دانست و گفت: مهريههاي بالا، جهيزيههاي سنگين و چشم و همچشميها، خلل در زندگي ايجاد ميكند نه استحكام.
رئيس دادگاههاي عمومي و انقلاب شيراز، برپايي نمايشگاههاي قرآني را راهكاري موثر در نهادينه سازي فرهنگ قرآني و قرآنپژوهي قلمداد كرد.