وی ادامه داد: تا چند سال قبل سبد کالا تحت عنوان ارزاق میان کارگران توزیع می شد اما در دو سال اخیر به دلیل مشکلات تحریم و رکود بنگاهها و گرفتاری کارفرمایان توزیع آن کمرنگ شده است با این حال برخی کارفرمایان در چنین مناسبتهایی برای نیروهای کار خود سبد کالا در نظر می گیرند.
ابوی با اشاره به حقوق و دستمزد اندک و ناکافی کارگران افزود: توقع و انتظاری که از وزارت کار میرود این است که به عنوان متولی امور کارگری، خانوارهای ضعیف و آسیبپذیر کارگری را هم مانند افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی مستحق دریافت سبد کالای رمضان بداند و دولت را مجاب به انجام این کار کند.
وی گفت: بیشتر کارگران در شرایط سخت و نامتعادل دستمزدها با وضع دشوار معیشتی دست و پنجه نرم میکنند و وزارت کار میتواند آن دسته از کارگران حداقل بگیر و کسانی که در حوزه خدمات یا صنوف مشغول کارند تحت پوشش قرار بدهد.
به گفته این مقام مسئول کارگری هم اکنون بسیاری از دستگاهها و مجموعهها تحت عنوان رفاهیات از مزایای کارتهای خرید 500 هزار تا 700 هزار تومانی برخوردارند اما کارگران به دلیل نگاه تعبیض آمیز از چنین مزایایی محرومند در حالی که کارگر و کارمند هر دو برای کشور تلاش می کنند.