کد خبر: ۶۶۴۶۰۷
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۳
تعداد بازدید: ۴۸۹
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران از اختصاص دو هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی از سوی دولت یازدهم برای صادرات کالا از کشور در سال جاری خبر داد.
2 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای صادرکنندگان/ کارمزد 16 درصدی و تخفیف مشروط 6 درصدی

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین، ولی‌الله افخمی خبر داده که دو هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی از محل صندوق توسعه ملی تامین و به ریال تبدیل شده و در اختیار چهار بانک قرار گرفته است.

رئیس سازمان توسعه تجارت که در میز تجاری ایران و قزاقستان در گرگان سخن می‌گفت، در مورد این تسهیلات همچنین اظهار کرده است:این تسهیلات به صورت تنخواه در اختیار بانک ها قرار گرفت تا با کارمزد 16 درصد به بازرگانان کشور برای صادرات کالا ارایه شود.

به گفته وی، اکنون بخشی بیشتر از این تسهیلات در اختیار بانک توسعه صادرات قرار دارد.

وی افزود: اگر بازرگانان با استفاده از این تسهیلات صادرات بالا داشته باشند، از تخفیف شش درصدی بازپرداخت برخوردار خواهند شد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران همچنین بیان کرد: در سال جاری صادرات کالا از کشور به ارزش 50 میلیارد دلار پیش بینی شده است که باید در 10 ماه باقی مانده از سال محقق شود.

وی افزود: از این میزان 37 میلیارد دلار در بخش صنعت و معدن، هفت میلیارد دلار در بخش کشاورزی و افزون بر پنج میلیارد دلار در بخش میعانات است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: