وی بیان کرد: مطالبهگری اجتماعی یک مفهوم اجتماعی و کیفی است و هرچه بیشتر باشد، اعتماد بیشتر میشود و سبب کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه میگردد.
پوریوسف ادامه داد: بیاحساسی مردم در مسائل اجتماعی نقطه مقابل مطالبهگری است و سبب میشود جامعه بیتفاوت و در مقابل معضلات بیپاسخ بماند.
وی اظهار کرد: سازمان بهزیستی به دلیل اینکه برخی از آسیبهای اجتماعی سطح جامعه را سازماندهی میکند و به نوعی در بخش دیگری پیشگیری میکند، همیشه سعی داشته است که با افزایش اعتماد اجتماعی و مسئولیتپذیری اجتماعی، یک ایمنی در درون جامعه ایجاد کند.
مدیرکل بهزیستی استان خراسان رضوی اعتیاد، خشونت و طلاق را سه آسیب اجتماعی مهم خراسان رضوی برشمرد و تصریح کرد: در خصوص اعتیاد، این اداره کل با رویکرد پیشگیری در سه سطح اقدامات خوبی انجام میدهد که طرح اشتغالمحور، پیشگیری از اعتیاد در محیطهای آموزشی و افزایش اعتماد به نفس جامعه مهمترین اقدامات بهزیستی در سطح یک است و اقدامات این سطح کمترین هزینه را برای بهزیستی دارد.
وی افزود: در سطح دو پیشگیری، درمان معتادین در ۷۴ کمپ و ۳۷۰ مرکز سرپایی انجام میشود و در زمینه سطح ۳ که کاهش آسیب است، ۱۳ مرکز گذری و مرکز سرپناه شبانه در شهر مشهد و بهویژه در حاشیه این شهر و در شهرستانها نیز مراکز ترک اعتیاد در این زمینه فعالیت میکنند.
پوریوسف با بیان اینکه از هر ۱۰ ازدواج سه و نیم طلاق در خراسان رضوی وجود دارد، خاطرنشان کرد: علیرغم کاهش ۱۰ درصدی طلاق در سال گذشته، متأسفانه ازدواج کاهش بیش از ۱۰ درصد داشته است و نسبت طلاق به ازدواج نامساعدتر شده است.
مدیرکل بهزیستی استان خراسان رضوی ادامه داد: برای پیشگیری از طلاق باید قبل از ازدواج اقدامات لازم انجام شود و جوانان را باید در مرحله همسرگزینی کمک نمود و آموزش و آگاهی به آنان ارائه شود و همچنین در مرحله بعد از ازدواج نیز باید مهارتهای زندگی به خانواده آموزش داده شود
.