وی افزود: به طور متوسط هر ایرانی سالانه 340 بار دارو مصرف میکنند.
مسئول روابط عمومی انجمن داروسازان ایران عنوان کرد: علیرغم مصرف زیاد دارو در ایران، قاچاق دارو در این کشور نسبت به کشورهای همجوار کمتر است.
وی اعلام کرد: 80 درصد داروهایی که با عنوان قاچاق وارد کشور میشوند، تقلبی هستند.
خیری ادامه داد: مالیات و عدم پرداخت بیمه از جمله مشکلات داروخانههاست و با توجه به اینکه پتانسیل اقتصادی داروخانهها توسط خود آنها فعال میشود، چنانچه اقتصاد داروخانهای دچار اختلال شود، عرضه دارو را نیز دچار اختلال خواهد کرد.
وی عدم پرداخت بیمه داروخانهها را مانعی برای سرمایه گذاری داروخانهها دانست و افزود: تنها کسانی که از عملکرد منفی ساختارهای بیمهگر رنج میبرند، بیماران هستند.
مسئول روابط عمومی انجمن داروسازان ایران عنوان کرد: سیاست دولت تاکید بر تولید دارو در کشور است و در همین راستا به تولید دارو در داخل کشور و افزایش کیفیت و فرآیند تولید آن میپردازد.
خیری به مصرف داروی خودسرانه در کشور نیز اشاره و ذکر کرد: مصرف خودسرانه دارو در کشور معضلی است که نیازمند فرهنگ سازی است تا مردم مصرف آنتی بیوتیک را کاهش دهند.
وی بر اعتلای فرهنگی مصرف دارو در جهت مقابله با مصرف خودسرانه آن تاکید کرد و یادآور شد: مصرف زیاد آنتی بیوتیک مقاومت میکروبی ایجاد کرده و پس از مدتی اثر خود دارو از دست خواهد رفت
.