کد خبر: ۶۶۰۸۸۴
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۱
تعداد بازدید: ۸۵۷
پزشک طب اسلامی مطرح کرد
پزشک طب اسلامی با اشاره به بهترین خوراکی و نوشیدنی در بهار و تابستان گفت: در فصل بهار به جای غذاهای سنگین و گوشت قرمز بهتر است از گوشت پرندگانی مانند بلدرچین استفاده کنید.
 عمادالدین مسموعی، گفت: با توجه به نزدیک شدن به تابستان و قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی گرم باید به این موضوع توجه داشته باشیم که مزاج‌ها نیز گرم‌تر می‌شوند که به این منظور باید برای سلامتی خود مواردی را رعایت کنند.

وی ادامه داد: با توجه به گرم شدن هوا در بهار و تابستان باید از خوردن زیاد گوشت پرهیز کرد چرا که باعث می‌شود گرمی و رطوبت بدن زیاد شده و فرد را بیمار کند.

این پزشک طب اسلامی تصریح کرد: توصیه می‌کنم به جای خوردن غذاهای پرچرب و پر حجم از مقادیر زیادی میوه استفاده کنید تا بدن شما بتواند با شرایط آب و هوا کنار بیاید و به شرایط متعادل برسد؛ در فصل زمستان مواد زائد در بدن جمع می‌شوند و در تابستان با گرم شدن هوا‌‌ همان مواد زائد در بدن نمایان می‌شوند و باعث بروز بیماری‌های پوستی و کبدی خواهند شد.

وی تصریح کرد: افراد باید از خوردن غذاهای شور، کله پاچه، گوشت گاو، خامه، ماست ترش و غذاهای کنسرو شده پرهیز کنند.

مسموعی، با بیان این مطلب که با خوردن غذاهایی با طبیعت سرد به آغوش سلامتی بروید، ادامه داد: در فصل بهار و تابستان سعی کنید از غذاهایی با مزاج سرد استفاده کنید تا بتوانید به برگرداندن شرایط متعادل بدن موثر واقع شوید.

این پزشک طب اسلامی تصریح کرد: توصیه می‌کنم به جای غذاهای سنگین و گوشت قرمز از گوشت پرندگانی مانند بلدرچین استفاده کنید و با نوشیدن شربت‌های خنک مانند آب انار و سکنجبین به سلامتی‌تان کمک کنید.

 فارس


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: