کد خبر: ۶۶۰۳۹۷
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۰
تعداد بازدید: ۱۰۲۱
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی كشور گفت: مدارس و مهدهای كودك نیازمند واكسیناسیون آسیب های اجتماعی هستند اما جای آموزش مهارت های اجتماعی در این مكان های آموزشی خالی است.

معاون سازمان بهزیستی:جای آموزش مهارت های اجتماعی در مدارس و مهدهای كودك خالی استبه گزارش خبرداغ به نقل ازایرنا، حبیب الله مسعودی فرید افزود: آموزش مهارت های اجتماعی باید در خانواده ها و مهدهای كودك صورت گیرد و اكنون نیز سازمان بهزیستی در بازنگری برنامه های آموزشی مهدكودك این مسائل را در نظر گرفته است.

وی خاطرنشان كرد: آموزش مهارت های اجتماعی در مهدهای كودك در ستاره دار شدن آنها تاثیرگذار خواهد بود.
مسعودی فرید تاكید كرد: بسیار مهم است كه 12 میلیون دانش آموز در حال تحصیل در مدارس كشور، مهارت های اجتماعی را یاد بگیرند زیرا این مهارت ها مانند واكسیناسیون در برابر آسیب های اجتماعی عمل می كنند.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی كشور گفت: همانگونه كه با 10 تا 20 درصد پوشش واكسیناسیون بیماری هایی مانند سرخك نمی توان از بروز این بیماری در جامعه پیشگیری كرد، آموزش مهارت های اجتماعی به تعداد معدودی دانش آموز كارساز نیست و باید به همه دانش آموزان، این مهارت ها آموزش داده شود.
مسعودی فرید افزود: 95 درصد كودكان كشور در مدارس ابتدایی حضور دارند و می توانیم واكسیناسیون 95 درصدی آسیب های اجتماعی را از طریق آموزش مهارت های اجتماعی داشته باشیم اما در حال از دست دادن فرصت واكسیناسیون 95 درصدی آسیب های اجتماعی در جامعه هستیم. به آن معنا كه واكسن در اختیار هست اما كسی نیست واكسن را بزند.
وی تاكید كرد: محیط مدرسه باید محیط مهارت های زندگی باشد. مهارت های زندگی با درس هایی مانند فیزیك و شیمی و زبان متفاوت است. نگاه همه پرسنل مدرسه اعم از مدیر، معاون و همه معلم ها باید در درس دادن مبتنی بر حل مساله و تفكر نقاد باشد و اگر موضوعی سر كلاس پیش بیاید معلم باید سركلاس بتواند مدیریت تحلیل داشته باشد.
مسعودی فرید ادامه داد: در آموزش مهارت های اجتماعی باید یك تكنیك از سوی خانواده و مدرسه استفاده شود؛ موافق این نیستم كه مهارت های اجتماعی به عنوان یك درس در مدارس آموزش داده شود.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: مهارت های اجتماعی می تواند به عنوان یك درس باشد اما فراتر از آن باید به عنوان یك رویكرد در نظر گرفته شود؛ مدرسه ها باید زندگی محور باشند تا كودكان را برای زندگی آینده آماده كنند.
مسعودی فرید تصریح كرد: علاوه بر مهدهای كودك و مدارس، مهارت های اجتماعی باید در سربازخانه هایی كه سالانه میزبان 400 تا 500 هزار سرباز هستند، آموزش داده شود.
رئیس سازمان بهزیستی اخیرا اعلام كرده، اگر نگاهی به آمار و ارقام آسیب های اجتماعی مانند طلاق، اعتیاد و حاشیه نشینی در پنج تا 10 سال گذشته بیاندازیم تفاوت معناداری در این آمار مشاهده می شود كه نشان از روند رو به رشد آسیب های اجتماعی در كشور دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: