مریم مقیمی درباره بوی بد دهان اظهار داشت: مصرف غذاهای بیات،
غذاهای کارخانهای، غذاهای غلیظ و دیر هضم موجب بروز بوی دهان میشود.
به
گفته وی همچنین مصرف غذاهای فست فودی, همبرگر و سوسیس و کالباس بسیار به
ایجاد بوی بد کمک میکند چون این غذاها در معده به راحتی هضم نمیشود و به
اصطلاح در معده زیاد میماند و موجب بروز بوی بد دهان میشود.
این
متخصص طب سنتی ادامه داد: مصرف تنقلات بی رزش مانند پفک, چیپس, آبمیوههای
صنعتی, زیاد خوردن غذا, با هم خوری و برهم خوریها نیز از علل دیگر بوی بد
دهان است.
مقیمی اضافه کرد: برای پیشگیری از بوی بد دهان افراد از
مصرف انواع نوشابههای گاز دار و بدون گاز صنعتی, قهوه، کاکائو، نسکافه,
گوشت گاو و گوساله, اب یخ, غذاهای خمیری مانند ماکارونی، الویه، قارچ، سیب
زمینی پرهیز جدی داشته باشند.
وی با بیان, طرز تهیه یک خمیر دندان
گیاهی گفت: برای تهیه خمیر دندان گیاهی میتوان گلنار 20 گرم، کندر 15 گرم،
سماق 30گرم و تخم گشنیز 5گرم، همه را نرم بکوبند یا آسیب کنند، مسواک را
خیس کنند و به پودر آغشته کنند و مسواک بزنند.
این متخصص طب سنتی
افزود: مالیدن مخلوط عسل و نمک و سرکه ماهی حداقل سه الی چهار بار بر
دندانها باعث سفید شدن دندانها، بهبود آفت دهان، پاکسازی چرک از لثه و
روئیدن گوشت جدید بر لثه میشود.
مقیمی خاطرنشان کرد: افراد از مصرف
موادغذایی شیرین قنادی مثل نان خامهای و در مجموع شیرینی زیاد بپرهیزند
چرا که عاملی برای بوی بدن دهان است و به دندانها آسیب جدی وارد میکند.
تسنیم