بررسیها نشان میدهد در انگلیس که یکبیستم جمعیت چین را دارد در سالهای 2014 - 2015 میلادی 142 مورد فوت در محل کار رخ داده و در مقایسه با آن در سال 2014 در چین 68 هزار و 61 مورد مرگ در محل کار ثبت شده که حدود 480 بار بیشتر بوده است.
کارشناسان ایمنی در چین معتقدند که سرعت بالای صنعتی شدن در این کشور طی سه دهه گذشته تا حدودی در بروز این وضعیت نامطلوب موثر بوده است. در واقع با گذشت زمان تلاش شده تجهیزات به کار گرفته شده در بخشهای مختلف صنعتی این کشور به روز شود تا احتمال وقوع حوادث کاهش یابد اما این تلاشها به جایگاه و استانداردهای مطلوب نزدیک نشده است.
با تداوم افزایش آمار مرگ و میر و سوانح کشنده در چین، دولت این کشور قانون ایمنی در محل کار را در سال 2014 به تصویب رساند. براساس این قانون کمپانیها و شرکتها موظف شدند قوانین جدیتر و سختتری اتخاذ کنند اما میزان تاثیرگذاری این قوانین نامشخص است.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، موارد متعددی از وقوع سوانح مرگبار در محیطهای کاری و عمومی در چین رخ داده است که مواردی چون انفجار در انبار نگهداری مواد شیمیایی در تیانجین و کشته شدن 173 نفر، آتشسوزی در یک مرغداری و مرگ بیش از 120 تن در سال 2014 و همچنین وقوع انفجار در کارخانه تولید قطعات خودرو در سال 2014 تنها چند نمونه از این حوادث هستند.
انتهای پیام