
سرهنگ عليرضا جهانگير رئيس پليس ترافيک شهري ناجابابيان اين مطلب افزود:هزينهها دو نوع است، نخست هزينههاي آشکار است كه از لحظهاي که حادثهاي اتفاق ميافتد، پليس در صحنه حاضر ميشود و مجروحان به بيمارستان انتقال مييابندو در اينجا مجروح يا فوت ميکند يا درمان استمرار پيدا ميکند که همه اينها هزينهزا هستند.
وي افزود: در کشور براي هر فوتي 220 ميليون تومان ديه براي ماه حرام تعيين کردهايم که يا از راننده يا از شرکت طرف قرار داد بيمه دريافت ميشود. هزينههاي بعدي براي کسي که فوت کرده يا مجروح شده است، بر دوش خانواده است تا اين که از نظر شکلي پرونده تصادف در خانواده بسته شود.
رئيس پليس ترافيک شهري پليس ناجا، بسته شدن پرونده از نظر شکلي را مصادف با آغاز هزينههاي پنهان براي خانواده، کارفرما و اجتماع دانست.وي با اشاره به درج نشدن هزينههاي پنهان در حساب و کتابها اظهار داشت:به دليل اين که هزينهها سنگين هستند، سعي ميشود به اين مقوله ورود نشود و به اين موضوع توجه نميکنند.
جهانگير اضافه کرد:براي مقابله با اين هزينهها بايد جلو علت را که تصادف است گرفت. تصادف در سبد خانوار افراد تعريف نشده است و بنابراين ميتوان جلو آن را گرفت يا اگر خداي نکرده تصادفي رخ داد، هزينههاي آن را به نصف برسانيم.
منبع:روزنامه اطلاعات