کد خبر: ۹۹۸۸۷۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۸
تعداد بازدید: ۳۷

نماینده اهواز: در پنج سال گذشته ۳۱۱ درصد تورم داشتیم/ در تدوین بودجه به دغدغه کارمند، کارگر و بازنشسته، خصوصا نیروهای نظامی توجه بیشتری شود

مجتبی یوسفی نماینده اهواز، باوی، حمیدیه و کارون گفت: در پنج سال گذشته ۳۱۱ درصد تورم داشتیم اما افزایش حقوق کارمند، کارگر و بازنشسته ۱۱۰ درصد بوده است؛ یعنی ۲۰۰ درصد قدرت خرید بازنشسته، کارمند و کارگر ما کاهش پیدا کرده است.

نماینده اهواز: در پنج سال گذشته ۳۱۱ درصد تورم داشتیم/ در تدوین بودجه به دغدغه کارمند، کارگر و بازنشسته، خصوصا نیروهای نظامی توجه بیشتری شودبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ مجتبی یوسفی نماینده اهواز، باوی، حمیدیه و کارون، در نشست علنی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ آذر ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی به دولت گفت: ضمن آرزوی توفیق برای رئیس جمهور انتظار ما از او این است که اگر امروز بیش از دو سوم استان‌های کشور به دلیل آلودگی تعطیل هستند راه حلی غیر از گران کردن بنزین اتخاذ کند، راه حل این مشکل گران کردن بنزین نیست، بلکه نوسازی حمل و نقل عمومی و اجرای قانون هوای پاک است.

بنا بر روایت خانه ملت، نماینده اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر در پنج ماه گذشته که نفس مردم استان‌های غربی و خوزستان تنگ شده بود، به جز حرکت نمایشی و سخنرانی و گرفتن عکس یادگاری با هواپیمای آب پاشی، اقدامی می‌شد، امروز شاهد تعطیلی بیش از دو سوم استان نبودیم. مدت‌ها است نفس مردم خوزستان تنگ است اما هیچ اقدامی برای رفع آن نشده است.

وی در ادامه با اشاره به کاهش خرید مردم در سال‌های اخیر گفت: در پنج سال گذشته ۳۱۱ درصد تورم داشتیم اما افزایش حقوق کارمند، کارگر و بازنشسته ۱۱۰ درصد بوده است؛ یعنی ۲۰۰ درصد قدرت خرید بازنشسته، کارمند و کارگر ما کاهش پیدا کرده است؛ الان که در فصل بودجه هستیم از دولت تقاضا داریم در تدوین لایحه بودجه به دغدغه این اقشار، خصوصا نیروهای نظامی توجه بیشتری داشته باشند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.