کد خبر: ۹۹۷۷۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰
تعداد بازدید: ۵۲

رسول خطیبی روی لبه تیغ/اخراج یا ابقا؟

رفسنجانی‌ها همچنان با خطیبی در قعر جدول لیگ برتر قرار دارند.

رسول خطیبی روی لبه تیغ/اخراج یا ابقا؟به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ مس رفسنجان در حالی وارد بیست و پنجمین دوره لیگ برتر شد که وعده‌های مسئولان باشگاه و سرمربی این تیم، امیدواری برای بهبود نتایج و دور شدن از انتهای جدول ایجاد کرده بود. اما عملکرد شاگردان خطیبی در هفته‌های ابتدایی فصل برخلاف انتظار پیش رفت و تیم پس از ۱۰ هفته، در قعر جدول ایستاده است.

مس رفسنجان کار خود را با شکست مقابل خیبر خرم‌آباد آغاز کرد، هفته دوم موفق به کسب نخستین امتیاز شد، اما در ادامه با ترکیبی از باخت و تساوی، نتوانست روند ثابتی در نتایج خود ایجاد کند. تنها برد تیم تا هفته ششم مقابل پیکان رقم خورد و پس از آن، شکست‌ها و تساوی‌ها بار دیگر تکرار شدند. وعده‌های خطیبی پیش از دیدار هفته دهم مقابل فجرسپاسی نیز به نتیجه ملموسی ختم نشد و تیم تنها به تساوی دست یافت. به نظر می رسد که مدیران مس رفسنجان از صبر بالایی برخوردار هستند و با وجود این عملکرد فاجعه بار قصدی برای عوض کردن سرمربی خود ندارند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.