کد خبر: ۹۹۶۸۹۳
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵
تعداد بازدید: ۵۹

انتقاد تند روزنامه شرق از مجلس/ آنچه در جلسه دیروز گذشت سیاست زدگی در پارلمان بود/ مردم گرفتارتورم و بحران انرژی و تحریم اند؛شما در فکر چه هستید؟

صحن دیروز مجلس، بیش از آنکه به خانه ملت شبیه باشد، به میدان رقابت‌های سیاسی گذشته و آینده شباهت داشت. حملات شخصی، شعارهای تند و لحن‌های هیجانی جایی برای گفت‌وگوی کارشناسی باقی نگذاشت.

انتقاد تند روزنامه شرق از مجلس/ آنچه در جلسه دیروز گذشت سیاست زدگی در پارلمان بود/ مردم گرفتارتورم و بحران انرژی و تحریم اند؛شما در فکر چه هستید؟به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ روزنامه شرق نوشت: در حالی‌ که جامعه با تورم بالا، بحران انرژی و فشار ناشی از تحریم‌های تازه روبه‌رو است، مجلس بار دیگر وقت و سرمایه خود را صرف منازعات جناحی کرد. در چنین شرایطی که اقتصاد کشور ملتهب، بازارها بی‌ثبات و فضای روانی جامعه شکننده است، شاید از نمایندگان انتظار می‌رفت به‌جای بازگشت به نزاع‌های دوران انتخابات 1403، درباره راه‌های افزایش ثبات اقتصادی، ساماندهی نظام بانکی و رفع موانع تجارت خارجی گفت‌وگو کنند.

اما آنچه در صحن علنی گذشت، بازتاب نوعی فرسایش در گفت‌وگوی ملی است؛ جایی که واژه‌ها به سلاح و مجلس به صحنه‌ تسویه‌حساب سیاسی تبدیل می‌شود. این در حالی است که همان‌گونه که رئیس مجلس یادآور شد، امروز بیش از هر زمان دیگری کشور نیازمند وحدت، خویشتن‌داری و عقلانیت است، نه شعله‌ورکردن اختلافات کهنه و جدال‌های پرهزینه.

در پایان می‌توان گفت آنچه در جلسه دیروز گذشت، نشانه‌ای از سیاست‌زدگی مزمن نهاد قانون‌گذاری است؛ مجلسی که باید میدان اصلاح و نظارت باشد،‌ گاه به تریبون رقابت‌های جناحی بدل می‌شود. در این میان، آنچه قربانی می‌شود نه‌فقط وقت مجلس، بلکه اعتماد عمومی، بیت‌المال و آرامش جامعه‌ای است که بیش از هر چیز به وفاق نیاز دارد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.