کد خبر: ۹۹۶۸۴۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
تعداد بازدید: ۸۶

اهداف تدوین قانون عفاف و حجاب در دولت سیزدهم به روایت وزیر ارشاد دولت رئیسی

وزیر پیشین ارشاد اهداف قانون عفاف و حجاب که در دولت سیزدهم به مجلس ارائه شد را برشمرد.

اهداف تدوین قانون عفاف و حجاب در دولت سیزدهم به روایت وزیر ارشاد دولت رئیسیبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ محمدمهدی اسماعیلی وزیر ارشاد دولت سیزدهم، در رابطه با ماهیت قانون عفاف و حجاب که لایحه‌ی آن توسط قوه قضائیه نوشته شده بود و در دولت رییسی به مجلس ارائه شد، گفت: من فکر می‌کنم آن روزی که این کار انجام شد و آن تغییراتی نهایی که مجلس در این قانون داشت، با این هدف بود که به ایجاد یک نوع تفاهم و انسجام اجتماعی کمک کند.

وی در گفتگو با ایلنا، ادامه داد: فلسفه قانون عفاف و حجاب این بود که برخوردهای موردی و برخوردهایی که ایجاد حاشیه می‌کرد را کنار بزند.

وزیر پیشین ارشاد در پاسخ به این سوال که به نظر شما تشکیل اتاق‌ وضعیت عفاف و حجاب می‌تواند اهداف این قانون را دنبال کند، تصریح کرد: من در جریان جزییات آن نیستم که بخواهم اظهارنظر کنم اما کلیت بحث قانون عفاف و حجاب این بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.