کد خبر: ۹۹۵۰۳۸
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
تعداد بازدید: ۵۸

گزارش بازار سرمایه امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴/ بورس در مرز حساس

شاخص کل بورس تهران امروز با رشد بیش از ۳۰ هزار واحدی توانست مرز حمایتی دو میلیون و ۵۰۰ هزار واحد را حفظ کند. این بازگشت به مدار صعودی، امید تازه‌ای در میان سهامداران ایجاد کرده و نگاه‌ها را به روند روزهای آینده دوخته است.

گزارش بازار سرمایه امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴/ بورس در مرز حساسبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛امروز دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ بورس اوراق بهادار تهران پس از چند روز ریزش تغییر فاز داد و  در مسیر صعودی قرار گرفت. شاخص کل با جهشی بیش از ۳۰ هزار واحدی از مرز حمایتی ۲.۵ فاصله گرفت به سطح دو میلیون و ۵۳۵ هزار واحد رسید و بار دیگر فضای مثبتی بر معاملات صبحگاهی حاکم شد.

شاخص هم‌وزن نیز با رشد دو هزار و ۳۸۶ واحدی عدد ۷۷۶ هزار و ۲۶۳ واحد را ثبت کرد. این افزایش بیانگر آن است که بخش قابل توجهی از نمادهای کوچک و متوسط بازار نیز امروز با روند مثبتی همراه شدند.

ارزش بازار تا لحظه ثبت داده‌ها به بیش از ۷۶ میلیون میلیارد ریال رسید که نشان می‌دهد سرمایه قابل توجهی همچنان در بازار سهام در جریان است.

حجم معاملات نیز فراتر از ۶.۹ میلیارد سهم رفت و تعداد دادوستدها از مرز ۱۰۰ هزار معامله عبور کرد. این ارقام تصویر روشنی از تحرک بالای سرمایه‌گذاران در بازار ارائه می‌کند.

ارزش معاملات خرد نیز در سطحی بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان قرار گرفت که برای شروع هفته عددی چشمگیر به حساب می‌آید. این موضوع بیانگر حضور فعال‌تر خریداران در سمت تقاضا است.

رشد پرقدرت شاخص کل در کنار مثبت شدن شاخص هم‌وزن حاکی از آن است که جریان نقدینگی صرفاً محدود به چند نماد شاخص‌ساز نیست و گروه‌های مختلفی از این روند منتفع شده‌اند.

صعود شاخص در روزهای اخیر بار دیگر امیدواری تازه‌ای میان سهامداران ایجاد کرده و نگاه‌ها را به ادامه روند بازار در روزهای آینده معطوف ساخته است.

کارشناسان معتقدند تثبیت شاخص در محدوده‌های بالاتر می‌تواند انگیزه معامله‌گران برای ورود نقدینگی جدید را افزایش دهد. این موضوع در صورت تداوم می‌تواند محرک اصلی رونق پایدار در بازار باشد.

در عین حال، بخشی از فعالان بازار همچنان نسبت به عوامل بیرونی و ریسک‌های سیاسی و اقتصادی محتاطانه رفتار می‌کنند. این نگاه باعث می‌شود نوسانات کوتاه‌مدت همچنان بخشی از واقعیت معاملات بورس باقی بماند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.