کد خبر: ۹۹۴۳۹۰
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
تعداد بازدید: ۱۰۹

ساعت کار مراکز تعویض پلاک اعلام شد

ساعت کار مراکز تعویض پلاک موسسه راهگشا از ۱۵ شهریورماه در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۴:۰۰ و در روزهای پنجشنبه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۲:۰۰ تعیین شد.

ساعت کار مراکز تعویض پلاک اعلام شدبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ ایسنا، با عنایت به ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح و به منظور حفظ و پایداری شبکه سراسری برق کشور و صرفه جویی در مصرف برق و مساعدت به بخش های خدمت رسان و دستگاه های اجرایی، مقرر گردید ساعت کار مراکز تعویض پلاک از ۲۰ اردیبهشت امسال تغییر یابد که از روز شنبه ۱۵ شهریورماه به روال سابق بازگشت.

بر این اساس ساعت کار مراکز تعویض پلاک از روز گذشته ۱۵ شهریورماه در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۴:۰۰ و در روزهای پنجشنبه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۲:۰۰ تعیین شد.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.