کد خبر: ۹۹۴۰۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۸
تعداد بازدید: ۹۰

هشدار سازمان جهانی بهداشت؛ شیوع گسترده یک بیماری کشنده در ۳۱ کشور

سازمان جهانی بهداشت (WHO) نسبت به شیوع وبا در ۳۱ کشور جهان هشدار داده است.

هشدار سازمان جهانی بهداشت؛ شیوع گسترده یک بیماری کشنده در ۳۱ کشوربه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ این نهاد گفته است براساس گزارش‌ها و اطلاعات جمع‌آوری شده، تعداد کشته‌ها بر اثر ابتلا به وبا «به شدت در حال افزایش» است.

ایسنا نوشت: سودان با بیش از ۱۰۰ هزار مورد ابتلا و نزدیک به ۲۵۰۰ مورد مرگ از ماه اوت سال گذشته میلادی تاکنون، جزو کشورهایی بوده است که بیشترین مرگ‌ومیر را داشته است.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید کشورهایی از جمله چاد و جمهوری کنگو که اخیرا شیوع کمی داشته‌اند، اکنون نیز با افزایش قابل توجه موارد ابتلا مواجه هستند.

این سازمان اعلام کرد که در مجموع، امسال بیش از ۴۰۰ هزار مورد ابتلا به وبا و تقریبا ۵۰۰۰ مورد مرگ در سراسر جهان رخ داده که ناشی از جنگ‌ها، فقر و سیل بوده است.

به گزارش بی بی سی، وبا یک عفونت حاد روده‌ای است که از طریق غذا و آب آلوده به باکتری «ویبریو کلرا» پخش می‌شود.

این بیماری باعث اسهال شدید، استفراغ و گرفتگی عضلات می‌شود.

وبا در صورت عدم درمان می‌تواند ظرف چند ساعت منجر به جان باختن بیمار شود، اگرچه می‌توان آن را با آبرسانی به بدن و در موارد شدیدتر با مصرف آنتی بیوتیک درمان کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.