کد خبر: ۹۹۳۴۶۲
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
تعداد بازدید: ۵۴

شوک به پرسپولیس در آستانه نخستین بازی لیگ

باشگاه پرسپولیس به خاطر عبور مجموع قراردادهای بازیکنان و مربیانش از سقف بودجه هنوز نتوانسته است قرارداد برخی از بازیکنانش را به ثبت برساند.

شوک به پرسپولیس در آستانه نخستین بازی لیگبه گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ تیم فوتبال پرسپولیس در حالی امروز (دوشنبه) در هفته نخست لیگ برتر بیست‌وپنجم باید از فجر سپاسی شیراز میزبانی کند که به خاطر قانون سقف بودجه هنوز نتوانسته است قرارداد برخی بازیکنان جدیدش را به ثبت برساند.

به نقل از ایسنا، پس از آن که باشگاه پرسپولیس در روزهای اخیر با این مشکل مواجه شد، سعی داشت قرارداد برخی بازیکنان جدیدش را اصلاح کند اما این بازیکنان هنوز زیر بار اصلاح قراردادهایشان نرفته‌اند و به همین خاطر پرسپولیس نتوانسته است قراردادشان را به ثبت برساند و برایشان کارت بازی بگیرد.

با این شرایط باید دید تا عصر امروز چه اتفاقی در این زمینه رخ می‌دهد. آیا پرسپولیس می‌تواند کارت بازی بازیکنان جدیدش را بگیرد یا وحید هاشمیان مجبور خواهد شد قید استفاده از آنها را بزند.

تیم فوتبال پرسپولیس عصر امروز در هفته نخست لیگ برتر ۲۵ از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شهدای شهر قدس میزبان فجر سپاسی خواهد بود که بار دیگر به لیگ برتر بازگشته است.

  •  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.