کد خبر: ۹۹۰۴۶۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
تعداد بازدید: ۳۳۸

تصادف اتوبوس با ۲ دستگاه تریلر/ جزئیات

تصادف اتوبوس با ۲ دستگاه تریلر در جاجرود ۱۵ مصدوم برجا گذاشت.

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان پردیس گفت: برخورد اتوبوس با ۲ دستگاه تریلر شامگاه سه‌شنبه در محدوده جاجرود این شهرستان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت.

ایرنا در خبری نوشت: علی کاظم زاده صبح چهارشنبه اظهار داشت: هفت تن از مصدومان حادثه توسط عوامل عملیاتی هلال احمر از یک دستگاه اتوبوس و ۲ دستگاه تریلر رها سازی شدند.

وی افزود: پس از دریافت گزارش، بلافاصله ۲ تیم عملیاتی از پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر شهرستان پردیس عازم حادثه شدند و پس از ارزیابی صحنه و ارزیابی اولیه مشخص شد، این تصادف ۱۵ مصدوم داشته است.

تصادف اتوبوس با ۲ دستگاه تریلر/ جزئیات

تصادف اتوبوس با ۲ دستگاه تریلر/ جزئیات

کاظم زاده خاطر نشان کرد: هفت نفر از مصدومان بر اثر شدت تصادف در اتوبوس محبوس شدند که توسط نجاتگران و با استفاده از ست نجات جاده ای و با کمک کارشناسان آتش نشانی، رهاسازی شدند.

این مسئول یادآور شد: مصدومان جهت اعزام به مرکز درمانی تحویل عوامل اورژانس و توسط اتوبوس آمبولانس اورژانس به تهران اعزام شدند.

شهرستان پردیس با جمعیتی بیش از ۴۵۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

تصادف اتوبوس با ۲ دستگاه تریلر/ جزئیات

تصادف اتوبوس با ۲ دستگاه تریلر/ جزئیات

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.