کد خبر: ۹۹۰۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
تعداد بازدید: ۱۰۲
ملون میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست، بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوییدی، می‌تواند نقش محافظتی در برابر سرطان‌ها و بسیاری از بیماری‌های دیگر داشته باشد.

آیا مصرف ملون برای سلامتی مضر است؟به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر مضر بودن مصرف ملون برای سلامتی به دلیل تراریخته بودن، عنوان کرد که ملون، میوه ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان زا نیست، بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوییدی، می‌تواند نقش محافظتی در برابر سرطان‌ها و بسیاری از بیماری‌های دیگر داشته باشد.

ایسنا نوشت: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا ملون میوه ای تراریخته و مضر برای سلامتی است؟، مطرح کرد: موادغذایی تراریخته به آن دسته از غذاهایی اطلاق می شود که با استفاده از دستکاری و مهندسی ژنتیکی در آن خصوصیات جدیدی پدید می آید که در حالت طبیعی وجود ندارد.

ملون، میوه‌ای سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین بوده و در دسته میوه‌های جالیزی است؛ بر خلاف باور عموم، ملون میوه‌ای تراریخته نبوده و نه تنها سرطان‌زا نیست بلکه به علت محتوای بالای آنتی اکسیدان ها و ترکیبات کاروتنوئیدی می‌تواند نقش محافظتی در برابر سرطان‌ها و بسیاری از بیماری‌های دیگر داشته باشد.

همچنین، مطالعات نشان داده اند ملون می تواند در کنترل فشارخون نقش موثری داشته باشد. شواهد نشان می دهند که تخم ملون می تواند در بهبود چربی خون موثر بوده و خاصیت ضد التهابی نیز داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: