کد خبر: ۹۸۹۶۱۶
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۰
تعداد بازدید: ۴۵
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تعلیق تعرفه ۵۰ درصدی بر واردات از اتحادیه اروپا را تمدید و با ادامه مذاکرات تجاری تا نهم ژوئیه (۱۱ خرداد) موافقت کرد.

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛به نقل از خبرگزاری فرانسه، ترامپ بامداد دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد که «تماس تلفنی بسیار خوبی» با اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا داشت و با درخواست وی برای تعویق تعرفه‌ها موافقت کرده است.

بنا بر گزارش ایرنا، ترامپ اوایل ماه آوریل اعمال تعرفه بر واردات کالا از اتحادیه اروپا را به مدت ۹۰ روز تعلیق کرد. این فرصت نهم ژوئیه (۱۸ تیر ماه) به پایان می‌رسد.

اما وی روز جمعه اتحادیه اروپا را به اعمال تعرفه ۵۰ درصدی از اول ژوئن (۱۱ خرداد) تهدید کرد و در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال نوشت: معامله با اتحادیه اروپا که با هدف اصلی سوءاستفاده از آمریکا در تجارت تشکیل شد، بسیار دشوار بوده است.

فون در لاین یکشنبه شب در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تماس خوبی با رئیس جمهور آمریکا داشتم. اروپا آماده است که گفت‌وگو با آمریکا را به سرعت و باجدیت به جلو ببرد. اما برای رسیدن به یک توافق خوب تا نهم ژوئیه (۱۸ تیر ماه) به زمان نیاز داریم.

«لارس کلینگبایل» وزیر دارایی آلمان یکشنبه گفت که تعرفه‌های دولت دونالد، ایالات متحده را نیز در مخاطره قرار داده است.

همچنین روزنامه نیویورک تایمز درباره تهدید ترامپ به اعمال تعرفه ۵۰ درصدی بر واردات از اتحادیه اروپا نوشت: پیامدهای اعمال این سطح از تعرفه به اروپا محدود نخواهد شد و اقتصاد آمریکا و جهان را تحت الشعاع قرار می‌دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: