کد خبر: ۹۸۹۵۹۳
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
تعداد بازدید: ۶۷
حسین صمصامی نماینده تهران در مجلس و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نوشت: از وزیر محترم اطلاعات درخواست داریم هرچه سریعتر نسبت به بررسی موضوع و در صورت صحت، بازگشت مبالغ به بیت‌المال اقدام نمایند.

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛حسین صمصامی نماینده تهران و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

 گزارشی مبنی بر پرداخت حدود ۲۸۰۰ کارت هدیه (۱۴ میلیارد تومان) به برخی مسئولین ارائه شده است.

از وزیر محترم اطلاعات درخواست داریم هرچه سریعتر نسبت به بررسی موضوع و در صورت صحت، بازگشت مبالغ به بیت‌المال اقدام نمایند، قطعا نمایندگان ملت شریف، نسبت به موضوع فساد سکوت نخواهند کرد.

افشاگری عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از ۲۸۰۰ کارت هدیه مشکوک/ وزیر اطلاعات بررسی کند

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: