کد خبر: ۹۸۹۵۵۰
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷
تعداد بازدید: ۴۷
در ماه اردیبهشت واریز یارانه کالابرگ الکترونیکی متوقف شد اما یارانه بگیران همچنان نسبت به تداوم اجرای این طرح امیدوار هستند.

یارانه کالابرگ الکترونیکی در خرداد ۱۴۰۴ واریز می‌شود؟/ شرط واریز کالابرگ برای یارانه‌بگیران اعلام شدبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ با ورود به خرداد ۱۴۰۴ بسیاری از مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی در انتظار اعلام زمان واریز مرحله سوم این طرح هستند. در حالی که وعده‌هایی درباره تداوم اجرای کالابرگ مطرح شده بود، در اردیبهشت‌ماه خبری هم از واریز یارانه نبود؛ موضوعی که نگرانی‌ها درباره توقف یا تأخیر در ادامه این سیاست حمایتی را افزایش داده است.

اقتصادآنلاین نوشت: با وجود برخی گمانه‌زنی‌ها در فضای مجازی، هنوز هیچ نشانه‌ای از آغاز فاز سوم کالابرگ دیده نمی‌شود. مرجان دبیری، سخنگوی طرح کالابرگ، اعلام کرده که اجرای مرحله سوم منوط به تصویب در هیأت دولت و ابلاغ رسمی به وزارت رفاه است. او هشدار داده که تنها منابع معتبر برای اطلاع‌رسانی درباره این طرح، رسانه‌های ملی و کانال‌های رسمی وزارت رفاه خواهند بود و مردم باید از پیگیری لینک‌ها و اخبار منتشرشده در فضای مجازی خودداری کنند.

طرح کالابرگ الکترونیکی نخستین‌بار در بهمن ۱۴۰۲ با هدف حمایت از خانوارهای دهک اول تا هفتم آغاز شد و دولت سیزدهم تا فروردین‌ماه ۱۴۰۳ در دو مرحله، اعتبار خرید ۱۱ قلم کالای اساسی را در اختیار مشمولان قرار داد. فاز جدید اجرای طرح در دولت چهاردهم، اسفندماه سال گذشته کلید خورد و تاکنون دو مرحله از آن به اجرا درآمده است. اعتبار این دو مرحله تا پایان خردادماه قابل استفاده خواهد بود.

گفتنی است در روزهای گذشته رئیس‌جمهور نیز بر تداوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید کرد اما با این حال هنوز تصمیم قطعی درباره مرحله سوم اتخاذ نشده و تردیدها درخصوص ادامه روند اجرایی کالابرگ ادامه دارد.

در شرایطی که افکارعمومی منتظر پاسخ روشنی از سوی دولت است، اجرای مرحله سوم همچنان در انتظار تأمین اعتبار و مصوبه رسمی باقی مانده و واریز مرحله جدید یارانه کالابرگ در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: