کد خبر: ۹۸۹۱۸۲
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
تعداد بازدید: ۴۰
OpenAI از ابزار جدیدی برای کدنویسی با ChatGPT رونمایی کرده که Codex نام دارد و قرار است به‌عنوان یک «دستیار مجازی» برای مهندسان نرم‌افزار عمل کند.

کدنویسی با «ChatGPT» آسان شدبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ طبق گفته «جاش توبین»، مدیر تحقیقاتی بخش ایجنت‌ها در OpenAI، هدف این استارتاپ از توسعه Codex تبدیل ChatGPT به همکار واقعی برنامه‌نویسان است.

Codex می‌تواند به کمک زبان طبیعی کد تولید کند، مستقل خطاها را رفع و کدها را تست کند همچنین پیشنهادهایی برای بهبود عملکرد آنها ارائه دهد. این فرایند ممکن است تا 30 دقیقه طول بکشد. قرار است Codex در آینده بتواند مدت طولانی‌تری در پس‌زمینه فعال بماند.

به نقل از دیجیاتو، Codex فعلاً به نسخه تحت وب ChatGPT اضافه شده اما عمداً به اینترنت متصل نیست تا از بروز مشکلات امنیتی جلوگیری شود. همچنین این ابزار بر پایه نسخه‌ای سفارشی از مدل استدلالگر o3 شرکت OpenAI توسعه داده شده که با نام codex-1 شناخته می‌شود و مختص کدنویسی است.

OpenAI این ابزار را مکمل ابزارهای کدنویسی تخصصی‌تر مانند Cursor و Windsurf توصیف کرده است. طبق گزارش‌ها، این استارتاپ مشغول مذاکره برای خرید Windsurf با قیمتی در حدود 3 میلیارد دلار است. گفته شده مهندسان OpenAI از Codex برای انجام «فهرست کارهای صبحگاهی» خود استفاده می‌کنند و به کمک آن می‌توانند چندین وظیفه را هم‌زمان پیش برده و بعداً وضعیت آنها را بررسی کنند.

البته Codex هنوز در انجام خودکار وظایف محدودیت‌هایی دارد. هدف نهایی OpenAI این است که Codex پیچیدگی‌های برنامه‌نویسی را کامل کنار بگذارد. «الکساندر امبریکوس»، مدیر محصول Codex، اخیراً در مصاحبه‌ای گفت: «در آینده، توسعه نرم‌افزار این‌طور خواهد بود که ایجنت خودش روی کامپیوتر کار می‌کند و ما فقط وظایف را به آن واگذار می‌کنیم.»

کدنویسی با «ChatGPT» آسان شد

کدنویسی دارد به یکی از حوزه‌های اصلی رقابت در دنیای هوش مصنوعی تبدیل می‌شود. شرکت‌هایی مانند آنتروپیک و گوگل نیز سرمایه‌گذاری‌های زیادی در این زمینه کرده‌اند. هفته گذشته نیز OpenAI دسترسی به گیت‌هاب را به ابزار Deep Research چت‌بات خود اضافه کرد تا کاربران بتوانند کدها را بهتر تحلیل کنند. همچنین این هفته گوگل قابلیت اتصال مدل‌های جمینای به گیت‌هاب و ایجنت جدیدی به نام AlphaEvolve را معرفی کرد که مخصوص طراحی الگوریتم‌هاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: