کد خبر: ۹۸۸۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶
تعداد بازدید: ۴۰
وزارت خارجه آمریکا بامداد چهارشنبه مدعی شد که واشنگتن کسانی را که به دنبال پیشبرد برنامه موشک‌های بالستیک ایران هستند، مؤاخده می‌کند.

بیانیه وزارت خارجه آمریکا:واشنگتن شبکه تهیه سدیم‌پرکلرات و دی‌اکتیل سباکات از چین به ایران را هدف قرار دادبه گزارش خبرداغ به نقل از فارس، «تَمی بروس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بامداد چهارشنبه از تداوم فشار حداکثری به برنامه موشکی ایران، در بحبوحه مذاکرات اخیر بین دو طرف، خبر داد.

بروس طی بیانیه‌ای مدعی شد: «آمریکا شش نهاد و شش فرد مستقر در ایران و چین را به دلیل نقش آنها در شبکه‌ای که مواد اولیه موشک‌های بالستیک تهیه می‌کرد، تحریم کرد».

در این بیانیه که روی وبگاه وزارت خارجه آمریکا قرار گرفت، آمده است: «اقدام امروز که شبکه تهیه سدیم‌پرکلرات و دی‌اکتیل سباکات از چین به ایران را هدف قرار داد، در راستای کارزار فشار حداکثری آمریکا برای محدود کردن برنامه موشک‌های بالستیک ایران و مختل کردن فعالیت‌های سپاه اتخاذ شد».

وی همچنین تهدید کرد: «آمریکا به مؤاخذه‌کردن کسانی که به دنبال پیشبرد برنامه موشک‌های بالستیک ایران، از جمله تهیه مواد اولیه موشک‌های بالستیک هستند، ادامه خواهد داد».

شامگاه سه‌شنبه بود که وزارت خزانه‌داری آمریکا از تحریم شبکه ادعایی «تأمین مواد اولیه پیشران موشک‌های ایران» خبر داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: