کد خبر: ۹۸۷۶۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲
تعداد بازدید: ۴۰
نیویورک تایمز گزارش داد که چین خرید گاز مایع طبیعی (LNG) را از ایالات متحده متوقف کرده و واردات آن از روسیه را افزایش داده است.

چین خرید گاز مایع از آمریکا را متوقف کردبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ این روزنامه آمریکایی نوشت که چین پس از اعمال تعرفه ۱۵ درصدی بر واردات گاز مایع طبیعی در ۱۰ فوریه (۲۲ بهمن ۱۴۰۳)، خرید آن از ایالات متحده را به طور کامل متوقف کرد.

طبق گزارش این رسانه، داده‌های ردیابی کشتی نشان می‌دهد که پکن همچنان از اقتصاد آمریکا فاصله می گیرد. داده‌های سرویس گمرک چین هم نشان دهنده این است که واردات گاز مایع طبیعی پکن از واشنگتن بین نوامبر و ژانویه (آبان و دی ۱۴۰۳) به سطح پایینی رسیده است.

در عین حال، چین خریدهای خود را از روسیه افزایش داده است به طوریکه سال گذشته مسکو چهار برابر بیشتر از واشنگتن گاز مایع به پکن تحویل داده است.

زمانیکه پکن در واکنش به دور اولیه تعرفه‌های ۱۰ درصدی وضع شده توسط دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بر کالاهای چینی، بر سوخت‌های فسیلی آمریکا تعرفه وضع کرد، تنها دو کشتی باری گاز مایع طبیعی از آمریکا در مسیر چین بودند.

به گفته شرکت انرژی بلژیکی «کپلر» (Kpler)، یک کشتی قبل از اعمال تعرفه‌ها وارد چین شد و محموله خود را تخلیه کرد، در حالی که کشتی دیگر برای فرار از عوارض به بنگلادش هدایت شد.

نیویورک تایمز ادامه داد که تحریم گاز طبیعی روسیه توسط اروپا پس از جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۲ منجر به فروش گاز آن کشور با قیمت‌های بسیار پایین شده است، در حالی که شرکت‌های اروپایی به میزان قابل توجهی برای گاز سایر کشورها از جمله آمریکا هزینه بیشتری می‌پردازند.

در نتیجه، شرکت‌های چینی این فرصت را داشته‌اند که به جای آمریکا، مقادیر زیادی گاز ارزان از روسیه خریداری کنند.

نیویورک تایمز خاطر نشان کرد که صادرات گاز مایع طبیعی آمریکا به چین پس از امضای یک توافق تجاری بین پکن و واشنگتن در ژانویه ۲۰۲۰ افزایش یافته بود. این قرارداد شامل تعهد چین برای افزایش خرید گاز آمریکایی بود، البته نه لزوما برای استفاده داخلی.

سپس در سال ۲۰۲۲ صادرات به شدت کاهش یافت، زیرا گاز آمریکا به سمت اروپا هدایت شد، چرا که در آن زمان اروپا تصمیم به توقف خرید گاز روسیه را گرفته بود.

بر اساس گزارش اداره گمرک چین، آمریکا در سال گذشته تنها سه درصد از واردات گاز طبیعی چین را به خود اختصاص داده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: