کد خبر: ۹۸۷۳۱۴
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
تعداد بازدید: ۹۲
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ادامه طرح کالابرگ الکترونیک در طول سال جاری برای دهک‌های کمتر برخوردار خبر داد.

خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران/ میدری: با حذف یارانه این افراد، طرح کالابرگ ادامه پیدا می‌کندبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت طرح کالابرگ الکترونیک برای دهک های کمتر برخوردار در طول سال ادامه خواهد داشت.

میدری از پیش بینی منابع این طرح در بودجه ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: منابع این طرح از طریق حذف یارانه ثروتمندان یا برداشت از بخشی از مالیات بر ارزش افزوده تامین خواهد شد.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: