کد خبر: ۹۸۶۹۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۵
تعداد بازدید: ۹۳
کارشناس غذا و دارو با اشاره به رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار هشدار داد

مراقب این مسمومیت کشنده در فصل بهار باشیدبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛امیر طاهر قربانی بیان کرد: شناسایی قارچ‌های سمی از خوراکی تنها از طریق ویژگی‌های ظاهری امکان‌پذیر نیست و تنها کارشناسان مجرب در این حوزه می‌توانند این تمایز را تشخیص دهند.

ایسنا در خبری نوشت:وی همچنین گفت: مصرف قارچ‌های سمی می‌تواند منجر به مسمومیت‌های شدید گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال شده و در مواردی حتی به مرگ منجر شود. این علائم معمولا بین 5 تا 12 ساعت پس از مصرف ظاهر می‌شوند و در صورت تاخیر در بروز علائم، خطر سمیت بیشتر می‌شود.

این کارشناس افزود: برای پیشگیری از مسمومیت، باید از مصرف قارچ‌های خودرو به ویژه آن‌هایی که در کنار تنه درختان خشک شده می‌رویند، خودداری کرد و تنها قارچ‌هایی که توسط مراکز مجاز عرضه می‌شوند، مصرف شوند.

قربانی ظاهر همچنین تاکید کرد که روش‌های سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره یا مشاهده حشرات اطراف قارچ معیارهایی برای تشخیص سمی بودن قارچ‌ها  نیستند

وی در پایان با بیان اینکه تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستان‌ها در اثر مسمومیت با قارچ سمی نشان دهنده درصد بالای قربانیان و شایع بودن این مسمومیت در کشور است، افزود: سموم برخی قارچ‌های سمی در برابر گرما مقاوم هستند و فرآیندهای پخت نمی‌توانند آن‌ها را بی‌اثر کنند.

وی تأکید کرد که تشخیص قارچ‌های سمی از انواع خوراکی تنها از عهده متخصصان برمی‌آید و مردم باید از مصرف قارچ‌های خودرو پرهیز کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: