کد خبر: ۹۸۵۴۹۷
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۶
تعداد بازدید: ۷۲
متقاضیان استیضاح باید مردم را قانع کنند که آیا ۱۸۹ روز برای ارزیابی کارنامه یک وزیر، مدت قابل قبولی است تا بر اساس آن نتیجه‌گیری و اقدام شود؟ اگر خیر، پس چرا چنین موضوعی را مطرح کرده‌اند! اگر هم در این بازه شش ماه و یک هفته‌ای متوجه شده‌اند که ردای سکانداری وزارتخانه مهم «اقتصاد و دارایی» بر تن عبدالناصر همتی زار می‌زند، باید دیگر همکاران خود را قانع کنند تا ۱۲ اسفند، پای کس دیگری را به باب‌همایون باز کنند.

اعتراف روزنامه اصولگرا به باجگیری برخی نمایندگان استیضاح‌کننده از وزیر اقتصادبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین، روزنامه جوان نوشت: استیضاح باید در راستای دفاع از حقوق مردم باشد، البته از «حقوق مردم» مع‌الاسف قرائت‌های زیادی از آن می‌شود، مثلاً فلان نماینده اگر در جریان این کشمکش، امتیازی برای حوزه انتخابیه‌اش بگیرد، اسم آن را «حقوق مردم» می‌گذارد و می‌گوید مهم آن است برای مردم حوزه‌ام یک امتیازی گرفتم، اما شاید توجه نکند وزیری که در چنین شرایطی امتیاز می‌دهد، حتماً به باج‌گیران دیگر، باج‌های بیشتری خواهد داد، پس بهتر آن است که نسخه‌اش را بپیچند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: