کد خبر: ۹۸۴۶۸۹
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
تعداد بازدید: ۱۱۵
فیبر باکتری‌های مفیدی را تغذیه می‌کند که ترکیبات ضد التهابی تولید می‌کنند.

چرا مصرف فیبر در رژیم غذایی مهم است؟به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ بدون فیبر، باکتری‌های مضر دوستدار قند می‌توانند تکثیر شوند. مقدار بالای قند در آب‌میوه‌ها نیز رشد این باکتری‌های مضر را بیشتر تحریک کرده و تعادل میکروبیوم را بر هم می‌زند.

بنابر گزارش ایسنا، علاوه بر این، کاهش مصرف فیبر ممکن است بر متابولیسم، سیستم ایمنی و حتی سلامت روان تأثیر منفی بگذارد.

عدس و لوبیا از اعضای خانواده حبوبات‌ و سرشار از فیبرند. نصف فنجان لوبیای پخته‌شده، حاوی هشت گرم فیبر است.

لوبیا همچنین منبع خوبی از پروتئین است، بنابراین وقتی آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید با یک تیر دو نشان زده‌اید.

بلغور جو دوسر نیز منبع عالی فیبر محلول چسبناک است. یک فنجان بلغور جو دوسر پخته‌شده، چهار گرم فیبر برای بدن فراهم می‌کند.

به گزارش دویچه وله، کیوی‌ را هم می‌توان در خانواده میوه‌های دارای فیبر زیاد قرار دهیم. کیوی حاوی ترکیب منحصربه‌فردی از فیبرها و پلی‌فنول‌ها است که از طریق اثر پروبیوتیکی و نیز خواص ملین به سلامت روده و باکتری‌های موجود در آن کمک می‌کند. هر کیوی تقریبا دو گرم فیبر دارد. اگر کیوی ارگانیک می‌خرید، آن را بشویید و سپس با پوست بخورید تا مصرف فیبر خود را به حداکثر برسانید.

آووکادو نیز میوه‌ای سرشار از فیبر است. یک آووکادوی متوسط حدود ۱۰ گرم فیبر غذایی دارد. آووکادو همچنین حاوی چربی‌های اشباع‌نشده مفید برای قلب و ویتامین‌های B، C، E و K است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: