کد خبر: ۹۸۱۶۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰
تعداد بازدید: ۱۲۸
مدیرعامل تامین اجتماعی، بخشنامه متناسب‌سازی را ابلاغ کرد.

خبر مهم برای بازنشستگان تامین‌اجتماعی/ بخشنامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان منتشر شد + جزییات افزایش حقوقبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ در روزهای اخیر، بخشنامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به مدیران ادارات کل در استان‌ها ابلاغ شده است.

احکام جدید متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی صادر شده است که به موجب جزء ۲ بند «ر» ماده ۲۸ قانون مذکور در مورد اجرای متناسب‌سازی، صراحتا سازمان تامین اجتماعی مکلف شده در طول سه سال اول برنامه نسبت به متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان اقدام کند؛ به نحوی که در پایان سال سوم برنامه، نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد همان سال، با ۹۰ درصد نسبت اولین مستمری بازنشستگی به حداقل دستمزد سال برقراری مستمری، متناسب شود.

در بخشی از بخشنامه مذکور آمده است: در راستای اجرای ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی با اصلاحات و الحاقات بعدی، سازمان تامین اجتماعی مکلف است در طول سه سال اول برنامه نسبت به متناسب‌سازی مستمری آن دسته از مستمری‌بگیران مشمول اقدام کند به نحوی که در سال اول ۴۰ درصد و در سال‌های دوم و سوم ۳۰ درصد مابه‌التفاوت تا ۹۰ درصد پرداخت شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: