کد خبر: ۹۸۰۵۱۷
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵
تعداد بازدید: ۱۷۸
رییس پلیس فتا استان بوشهر از انهدام اعضای باند ۱۲ نفره ای که با الگوگیری از نمونه های خارجی اقدام به تولید محتواهای مبتذل و انتشار آنها در ۱۴ صفحه اینستاگرامی و وب سایت می نمودند خبر داد.

بازداشت ۲ خواهر به دلیل انتشار فیلم‌های نامتعارفبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ سرهنگ مهدی قاسمی در تشریح این خبرگفت: ۲ خواهر جوان سردسته این شبکه مجرمانه بر اساس نمونه‌های مشابه غربی و همکاری دو نفر مرد اقدام به تهیه محتوا و کلیپ‌های مبتذل و بعضا رقص مختلط بصورت نیمه برهنه کرده و با تدوین حرفه‌ای در صفحات اینستاگرامی اولیه تحت مدیریت خود و سپس در بیش از ۱۲ صفحه اینستاگرامی اعضای این باند بازنشر داده اند.

برنا در خبری نوشت:وی در ادامه افزود: با هدف سالم سازی فضای مجازی و با احترام به مطالبات عمومی خصوصا خانواده‌ها که برخورد با شبکه‌ها و باندهای سازمان یافته مجرمانه غیراخلاقی را خواستار هستند، تمامی محتواهای مجرمانه صفحات مذکور حذف و اعضای این باند پس از دستگیری و انجام تحقیقات مقدماتی به مرجع قضایی جهت سیر مراحل قانونی و تصمیم گیری معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا استان در خاتمه ضمن توصیه به کاربران جهت مدنظر قرار دادن قوانین، ارزش‌ها و هنجارهای اخلاقی جامعه در هنگام فعالیت‌های اینترنتی، تاکید داشتند: با هدف تقویت سالم سازی فضای مجازی و حضور بدون دغدغه شهروندان بویژه جوانان و نوجوانان، برخورد قانونی بازدارنده با باندها و شبکه‌های سازمان یافته مجرمانه در اولویت ماموریت‌های پلیس فتا قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: