کد خبر: ۹۸۰۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۸
تعداد بازدید: ۲۹
یکی از نمایندگان اصلاح طلب مجلس درباره جزئیات لایحه اصلاح قانون مشاغل حساس می گوید:تا جایی که اطلاع دارم موضوعات خدمت رهبری هم منعکس شده و ایشان هم راهنمایی هایی کردند که متاسفانه در فضای سیاسی روز یکشنبه مجلس هیچ کدام از آن موارد مشاهده نشد.

نظر رهبر انقلاب درباره اصلاح قانون مشاغل حساس به ادعای یک نماینده مجلس /لاهوتی: نمایندگان به ظریف رأی منفی دادند نه لایحه دولتبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ مهرداد لاهوتی و مجید نصیرپور سردهائی در قسمتی از گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با تعدادی از نمایندگان با محوریت چرایی رای منفی نمایندگان به فوریت لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس،  اعلام کردند که برخلاف اکثریت رای مثبت به فوریت این لایحه دادند.

مجید نصیرپور سردهائی، از جمله نمایندگان اصلاح طلب مجلس دوازدهم در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره اینکه چه عاملی منجر به هم رای شدن طیف اعتدالی و مستقل مجلس با تندروها شده، گفت: هماهنگی به معنای اینکه همه مجلس تصمیم جمعی گرفته باشیم، خیر. اما مخالفین دولت حتما هماهنگی داشتند، قرار واحدی گذاشتند و فضا را خیلی ملتهب کردند، البته به نظرم جلسه علنی می توانست بهتر از این اداره شود و به صحبت ها توجه شود.

وی افزود: نکته ای که دولت در لایحه خودش می خواست بگوید این بود که موضوع استفاده از کسانی که همسر آنها و یا فرزندانشان دارای تابعیت های مضاعف و یا قهری و از این قبیل موضوعات دارند، فقط مربوط به یک نفر یعنی ظریف نیست چراکه اگر به این ترتیب بود که حتما می گفتیم ظریف برود جای دیگر خدمت کند. مسئله جمع قابل توجهی از افرادی است که بنابر دلایل مختلف اعم از نظامی، غیر نظامی و علمی در حال خدمت به کشور هستند و این مسئله را دارند که یا همسر آنها غیرایرانی است و فرزندانشان تابعیت دارند. در نتیجه یک مسئله عمومی در سطوح مدیریتی کشور و مشاغل مهم و اثرگذار است. اما فضای سیاسی امروز مجلس مانع از شنیدن این پیام شد.

نصیرپور در ادامه تصریح کرد: البته تا جایی که اطلاع دارم موضوعات خدمت رهبری هم منعکس شده و ایشان هم راهنمایی هایی کردند که متاسفانه در فضای سیاسی روز یکشنبه مجلس هیچ کدام از آن موارد مشاهده نشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه رهبری درباره اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس راهنمایی هایی داشتند، اظهار کرد: بله.

نصیرپور درباره اینکه یعنی رهبری هم با لایحه اصلاح قانون مشاغل حساس موافق هستند؟ خاطرنشان کرد: مخالفت یا موافقت را انشاالله نماینده دولت در کمیسیون امنیت ملی مطرح می کند.

وی درباره منشأ جو متشنج صحن علنی مجلس در جریان بررسی فوریت لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس خاطرنشان کرد: انقلابیون در مجلس و در عمل افراطیون توجه ندارند که در هیچ کشور دنیا این مورد وجود ندارد که در حالی که نماینده رسمی دولت و حاکمیت در حال مذاکره است، یک نهاد رسمی بر علیه تیم مذاکره کننده صحبت کند. به نظرم باید این تضادها را یک جایی حل کنیم.

۲۰۷ رأی منفی به ظریف یا لایحهِ اصلاحی دولت؟ /آقاتهرانی: شاخ در آوردم، چه اولویتی؟ /نصیرپور: رهبری راهنمایی کرده بودند /روانبخش: ظریف را ول کنید دیگر!

لاهوتی: نمایندگان به ظریف رأی منفی دادند نه لایحه دولت

مهرداد لاهوتی، نماینده مستقل مجلس دوازدهم نیز در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین در ارزیابی رای منفی ۲۰۷ نماینده به فوریت لایحه اصلاح به کارگیری افراد در مشاغل حساس گفت: ابتدا لازم است به این نکته تاکید کنم که این لایحه رد نشده بلکه فوریت آن رد شده است. من نمی دانم هماهنگی بود یا خیر. قبلا قانون داشتیم که اگر فرد حاضر در مشاغل حساس خودش در کشورهای مدنظر زندگی می کرد، نمی توانست مسئولیت برعهده بگیرد و فرزندان آنها استثناء بودند.

وی افزود: اما لایحه فعلی دولت می گوید که اگر خود فرد و فرزندانش در هر کشوری اقامت داشته باشند، نمی تواند مشاغل تعریف شده در رده مشاغل حساس را برعهده بگیرد، یعنی این قانون همه کشورها را مدنظر قرر داده است. بهتر است در این زمینه برخی کشورها را جدا کنیم و به عنوان مثال بگوییم اگر اقامت انگلیس و آمریکا و... را داشتند، شامل این قانون شوند اما اینکه طرف ایران در پرتغال، آلمان و یا ترکیه بوده، فرزندش در آنجا ازدواج می کند و  می ماند، ما نمی توانیم پدر او را محروم کنیم.

لاهوتی همچنین تصریح کرد: بنابراین به دلیل اینکه فوریت لایحه اصلاح مشاغل حساس رأی نیاورد، باید در کمیسیون بررسی و تدبیر شود که به عنوان لایحه عادی در مورد آن تصمیم احساسی نگیریم. نظر بنده این است که امروز در جریان بررسی فوریت لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس، ذهنیت دوستان به سمت فردی متمرکز شد ، یعنی به فرد رای منفی دادند نه به لایحه، در نتیجه اگر لایحه را درست می خواندند به آن رای مثبت می دادند.

وی با بیان اینکه به فوریت لایحه اصلاح قانون به کارگیری افراد در مشاغل حساس رای مثبت داده، درباره اینکه رای منفی بیش از ۲۰۰ نماینده می تواند سیگنالی از هماهنگی میان نمایندگان باشد، خاطرنشان کرد: بنده به ابعاد کاری ندارم، صحبت من این است که نمایندگان با نگاه فرد به این لایحه رای دادند و از نگاه فردی به قضیه پرداختند در صورتی که لایحه مربوط به یک فرد نبود چراکه الان خیلی از مسئولین در جاهای دیگر ازدواج کردند و فرزندان آنها ددر جاهای دیگر زندگی می کنند.

۲۰۷ رأی منفی به ظریف یا لایحهِ اصلاحی دولت؟ /آقاتهرانی: شاخ در آوردم، چه اولویتی؟ /نصیرپور: رهبری راهنمایی کرده بودند /روانبخش: ظریف را ول کنید دیگر!

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: