به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ شما میتوانید تاثیر این نوع رژیم غذایی را با افزودن مقداری پروتئین اضافی به وعدههای غذایی خود امتحان کنید. یک هفته به خود فرصت دهید و به تدریج پروتئین را افزایش دهید.
به یاد داشته باشید، کالریها هنوز به حساب میآیند. اگر قصد دارید مقدار زیادی پروتئین به رژیم غذایی خود اضافه کنید یا اگر بیماری کبدی یا کلیوی دارید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.
بهترین منابع پروتئین
بنابر گزارش ایسنا، منابع پروتئینی غنی از مواد مغذی و چربی اشباع شده و کالری کمتری انتخاب کنید، مانند:
- گوشت های بدون چربی
- غذاهای دریایی
- لوبیا
- سویا
- لبنیات کم چرب
- تخم مرغ
- آجیل و دانهها
چقدر پروتئین دریافت میکنید؟ چند گرم پروتئین در این غذاها وجود دارد:
- ۱/۲ فنجان پنیر خامهای کم چرب: ۱۲.۴ گرم
- ۱/۲ فنجان عدس پخته: ۹ گرم
- ۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی به سبک طبیعی (۷ گرم) یا کره بادام (۶.۷ گرم)
- ۱/۲ فنجان لوبیا پخته شده: ۷.۷ گرم
- یک عدد تخم مرغ بزرگ: ۶ گرم
کربوهیدراتها و چربیها
به گزارش «وب امدی»، در حالی که پروتئین را به رژیم غذایی خود اضافه میکنید باید کربوهیدراتهای سالم را هم مصرف کنید. مانند:
- میوهها
- سبزیجات
- غلات کامل
- لوبیا و حبوبات (هر دو نیز پروتئین دارند)
- شیر و ماست کم چرب (هر دو پروتئین دارند)
همچنین چربیهای سالم مانند:
- آجیل و کرههای آجیل به سبک طبیعی
- دانهها
- زیتون
- روغن زیتون فوق بکر
- ماهی
- آووکادو