به گزارش خبرداغ به نقل از روزنامه اعتماد: در ماه آوریل و ایام عملیات وعده صادق۱، ایران صریحا نسبت به هدف قرار دادن سایتهای هستهای کشور به اسراییل هشدار داده بود و اعلام کرده بود که این اقدام به معنای عبور از خطوط قرمز ایران است. همچنین محتمل است که طی روزهای آینده، شاهد واکنشهای رفت و برگشتی از سوی طرفین نیز باشیم.
تنش جاری میان ایران و رژیم صهیونیستی نه تنها این پتانسیل را دارد که تاثیر جدی بر آینده محور مقاومت بگذارد؛ بلکه میتواند تاثیر جدی بر روی نظم سیاسی- اقتصادی منطقه «منا» داشته باشد. برخی کارشناسان معتقدند درگیری کنونی در منطقه، جدال نظمسازان جدید و حافظان نظم قدیم است.
به عبارت دیگر ایران و محور مقاومت با توجه به تداوم تهدید وجودی اسراییل و همچنین تحریمهای امریکا تمایل دارند تا دامنه رقابتها در محدوده برخوردهای ژئوپلیتیکی مانده و وارد فرآیند همکاری دستهجمعی با محوریت شورای همکاری خلیج فارس و اسراییل ذیل پیمان ابراهیم نشود. در سوی مقابل اسراییل تلاش دارد تا با تضعیف مقاومت بار دیگر خود را به عنوان قدرت برتر در منطقه شرق عربی تثبیت کرده و تبدیل به ضامن امنیتی کریدور آیمک شود. علاوه بر بازیگران منطقهای، امریکا- هند از یکسو و از سوی دیگر چین- روسیه نیز دارای منافع مشخصی هستند که برای تحقق هر یک از آنها تلاش میکنند تا از یکی از طرفین منازعه حمایت کنند.