کد خبر: ۹۷۴۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۳
تعداد بازدید: ۳۷
هندوانه قرمز یکی از محصولات خوشمزه تابستانی به حساب می‌آید که بسیاری از مردم آن را به مقدار زیاد مصرف می‌کنند، اما بیماری‌هایی وجود دارد که ممکن است دوستداران این میوه را از خوردن آن محدود یا منع کند.

به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ جماران در این زمینه نوشت: دکتر ناتالیا یفیموچکینا، معاون مرکز تحقیقات فدرال تغذیه و بیوتکنولوژی، خاطرنشان می کند که برخی از افراد باید در خوردن هندوانه قرمز احتیاط کنند، به خصوص کسانی که از دیابت و بیماری های گوارشی رنج می برند.

او می گوید: ما در مورد افرادی صحبت می کنیم که از نوعی بیماری مزمن دستگاه گوارش رنج می برند و همچنین دیابت و نارسایی کلیه البته فقط مربوط به هندوانه قرمز نیست، زیرا در مورد این بیماری ها بیمار باید دنبال کند یک رژیم غذایی خاص که توسط پزشک تجویز می شود، بنابراین پزشک ممکن است به بیمار اجازه دهد مقدار مشخصی از آن را مصرف کند.

وی می افزاید: فرد می تواند در طول روز 700 تا 800 گرم هندوانه قرمز بخورد، اما باید بداند که این محصول دارای درصد بالایی کربوهیدرات با وجود کالری کمی است و همچنین درصد کمی فیبر غذایی به دلیل داشتن آن عمدتاً از آب.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: