کد خبر: ۹۶۸۶۳۷
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۰
تعداد بازدید: ۱۶۹
سخنگوی سازمان دامپزشکی آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور را اعلام کرد و گفت: «تاکنون یک نفر در کشور بر اثر تب کریمه کنگو جان خود را از دست داده است.»

جزئیات تازه از تب کریمه کنگو در کشور/ تعداد فوتی‌هابه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین؛ سخنگوی سازمان دامپزشکی آخرین جزئیات تب کریمه کنگو در کشور را اعلام کرد و گفت: «تاکنون یک نفر در کشور بر اثر تب کریمه کنگو جان خود را از دست داده است.»

امین اسدی افزود: بنابر آمار وزارت بهداشت تاکنون ۳ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متاسفانه یک نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده است.

به گفته او، با توجه به اقدامات سازمان دامپزشکی و رعایت توصیه‌ها از سوی مردم، بیماری تب کریمه کنگو نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

اسدی با بیان اینکه شیوع تب کریمه کنگو تا پایان فصل گرما ادامه دارد، افزود: با وجود آنکه ویروس تب کریمه کنگو حساس به حرارت است، لذا به افراد توصیه می‌شود از خوردن گوشت و جگر خام و نیم پخته جلوگیری کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما به دامداران به عنوان تولیدکنندگان دام توصیه می‌شود که از له کردن و برداشت کنه‌ها با دست جلوگیری کنند و همواره افراد در کشتارگاه‌ها از پوشش‌های محافظتی برای کشتار استفاده کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: