به گزارش خبردغ به نقل از خبرآنلاین، حجتالاسلام حسین ابراهیمی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید با مشارکت مردمی»، اقتصاد مردمی را موضوع مکرر رهبر معظم انقلاب خواند و اظهار داشت: چندین سال است که مساله تولید و ورود مردم به صحنه اقتصادی مورد تاکید معظم له است.
به گزارش ایرنا، وی با اشاره به این موضوع که اگر مردم به صحنه نمیآمدند آیا میتوانستیم هشت سال دفاع مقدس را تامین کنیم، افزود: حقیقت امر این است که در طول تاریخ هر کجا که مردم حضور داشتند آنجا شکوفا شده و هر کجا که مردم غایب بودند موفقیتی در آنجا حاصل نشده است ضمن اینکه خسارت هم دیده ایم.
عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز عنوان کرد: در کشور ما در طول تاریخ چندصدساله کار دست مردم نبوده است، البته حکومتها اقداماتی انجام میدادند و تقریبا خود را قَیّم مردم محسوب میکردند اما مقام معظم رهبری بنا دارند این طلسم را بشکنند.
حجتالاسلام ابراهیمی بیان کرد: مردم باید به صحنه بیایند تا سرمایههایی که گاه به سمت سکه و دلار سوق داده شده و برای جامعه مشکل ایجاد می کند، به مسیر درستی هدایت شود. انجام این کار به دست مجلس و دولت امکانپذیر است، لذا باید برنامهریزی درست و دقیقی در این زمینه صورت گیرد.
وی افزود: بنابراین کارها باید به دست مردم سپرده شود تا بازار رقابتی شود اگر دانشمندان، دانشگاهیان و کسبه در مسیر صحیح سرمایهگذاری کنند هم خودشان منافع زیادی از این طریق به دست می آورند و هم بهره آن به دولت میرسد.
عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: برخی دستگاه های وابسته به دولت نه تنها سودی بهدست نمیآورند بلکه زیانده هم هستند و از دولت کمک میخواهند.
حجتالاسلام ابراهیمی بیان کرد: اگر اقتصاد مردمی شود و مردم سرمایهگذار باشند، مدیریتشان هم دلسوزانه خواهد بود چراکه سرمایه برای آنها باارزش است و از آن سود میبرند، به همین دلیل است که مقام معظم رهبری نیز تاکید دارند که کارها باید به دست مردم سپرده شود.
وی عنوان کرد: دولت میتواند نظارت و حمایت کند و سرمایههای ملی را در اختیار مردم قرار دهد تا این سرمایهها بتواند کشور را متحول سازد ضمن اینکه سرمایههای مردم کم نیست و اگر درست هدایت شود نتیجه مطلوبی حاصل خواهد شد.
عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه دولت باید مشکلات سرمایهگذاران را حل کند، گفت: نباید سرمایهگذار و کسی که در جامعه خدمت میکند برای دریافت مجوز یا مسائل دیگر با مشکل روبرو شود بلکه باید شرایط به گونه ای فراهم شود که اگر یک کارخانه یا سرمایهگذار با مشکل برخورد کرد، به آنها کمک کند.
حجتالاسلام ابراهیمی خاطرنشان کرد: این امر موجب میشود که همه در کشور فعال شوند، بخش دلالی از کشور زدوده شود و همه مردم احساس کنند سرمایهشان در امنیت کامل قرار دارد و از بین نمیرود.
وی با اشاره به اینکه دولت باید امنیت مردم را تامین کرده و بر امور نظارت کامل داشته باشد تا خلاف قانون کاری صورت نگیرد، افزود: دولت باید مشکلات را رفع و از سرمایهگذاری مردم حمایت کند تا سرمایه آنها ثابت بماند.
وی به کیفیت خودروها و شرایط شرکتهای خودروساز و دولتی اشاره کرد و اظهار داشت: در زمان حاضر شرکتها در دست دولت هستند در حالی که باید به مردم واگذار شوند و مردم تصدیگری کرده و روی اینها سرمایهگذاری کنند و دولت تنها باید نظارت و حمایت کند در این صورت کشور احیا میشود و چرخ اقتصاد مردم راه میافتد، تورم از بین میرود، معیشت مردم تامین میشود و کارگران در رفاه قرار میگیرند.
عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز درباره موانع سر راه حضور مردم در اقتصاد اظهارکرد: در زمان حاضر فناوریهایی که وارد میدان شدهاند، میتوانند تحول ایجاد کنند. این بخش به دلیل نیاز به سرمایهگذار معطل است زیرا فردی که ابداع، اختراع و تلاش میکند اگر سرمایه نداشته باشد کار و تولید او راه نمیافتد.
حجتالاسلام ابراهیمی ادامه داد: من معتقدم باید مردم را به صحنه بیاوریم البته موانع فراوانی از جمله دریافت مجوز فعالیت بر سر راه حضور مردم در اقتصاد کشور وجود دارد که دردسر و معطلی برای آنها ایجاد میکند و باید این مسائل حل شود.
وی با بیان اینکه دولت تلاش میکند موانع را برطرف کند اما این کار نیازمند زمان است، گفت: اگر دولت موانع سر راه سرمایهگذار را برطرف کند تولید هم صورت میگیرد چرا که این مردم همان افرادی هستند که هشت سال دفاع مقدس ایستادگی کرده و برای ساختن ایران تلاش کردند و خم به ابرو نیاوردند.
عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز در ارزیابی خود از اقدامات دولت سیزدهم برای جلوگیری از رشد تورم اظهار کرد: دولت در حد توان و بضاعت مالی بخش مهمی از کارخانه ها و موسسات تعطیل یا نیمه تعطیل را راهاندازی کرده است و در ادامه کار اگر این کارخانه ها و واحدهای تولیدی را به مردم واگذار کند، بهتر اداره خواهد شد.
حجتالاسلام ابراهیمی تصریح کرد: با نگاهی به کشورهای استقلال یافته مانند هندوستان در می یابیم که در ابتدای کار حتی به قطعات و ماشینآلات اعتمادی نداشتند اما با جنبش مردمی که بهوجود آمد اکنون وضعیت اقتصادی مطلوبی را در این کشور شاهد هستیم. بنابراین با تلاش، کار جهادی و تشویق مردم به مشارکت، مشکلات کشور حل خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: دولت باید از مردم پشتیبانی و حمایت کند و نباید خود وارد گود شود زیرا در آنجا رانت و رشوه و سایر مشکلات وجود دارد بلکه باید همه سرمایه به سمت مردم سوق داده شود تا اقتصاد کشور شکوفا شود. کاری که بسیاری از کشورها انجام دادهاند و نتیجه آن هم مثبت بوده است.