به گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین، سعید محمد، دبیر پیشین شورایعالی مناطق آزاد و کاندیدای انتخابات 1400 در گفتگویی که با خبرگزاری خبرآنلاین داشت از موج برکناری مدیران و نیروهای متخصص بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم انتقاد کرد و گفت:«من اعتقاد دارم اگر کسی چهارچوب کلی نظام و ولایت فقیه را قبول دارد و عاشق کشورش است و میخواهد برای ایران کار کند باید از او استفاده شود و اینکه او را به جریانات بچسبانیم موجب تضعیف سیستم مدیریتی کشورمیشود.»
وی همچنین به فضاسازی ها علیه اش بعد از ورود به انتخابات 1400 اشاره کرد و گفت:«من احساس می کنم یک واهمه ای بعد از ورود من رخ داد. یعنی زمان ورود من واهمهای اتفاق افتاد وعدهای احساس کردند جای آنها قرار است تنگ شود یا می گفتند این فرد کیست؟ قرار است جریان جدیدی وارد شود؟»
بخش هایی از این گفتگو را بخوانید؛
*******
*آقای محمد! فکر نمی کنید اینکه طیف سیاسی خاصی پشت شما نبودند و تکیه گاه حزبی و تشکیلاتی پشت شما نبود چه در دوران کاندیداتوری در انتخابات چه دوران حضورتان در مناطق آزاد، شما را در مقابل فشارهای سیاسی بدون پشتوانه کرد؟ این خلاء را خودتان حس نکردید؟
بله این خلاء بود و علتش هم این بود که من از ابتدا اعلام کردم من فراجناحی هستم و اعتقادم این بود که اگر کسی کار خوبی انجام میدهد از هر جناح و دارودستهای باشد باید تقویت شود اگر کسی هم کار بدی انجام میدهد از هر جناحی باشد باید با او برخورد شود و این مدل کاری من بود و این کار را هم انجام دادم.
اوایل برخی میگفتند من اصولگرا هستم اما دیدند که در طیف اصولگرایی پیگیر پروندههای فساد شدم و آنها را برملا کردم و برخورد کردم و از طرفی افرادی را که احساس کردم توانمند هستند از هر گروه و حزبی که بودند حفظ کردم.
خیلیها به من انتقاد میکردند که چرا با فلان شخص کار میکنم و موجی باعنوان بانیان وضع موجود ایجاد شد و شاید بتوان گفت این پوست خربزهای بود که زیر پای دولت سیزدهم انداخته شد. چون طیف زیادی از نیروهای خوب و مدیران خوب را از دست داد من اعتقاد دارم اگر کسی چهارچوب کلی نظام و ولایت فقیه را قبول دارد و عاشق کشورش است و میخواهد برای ایران کار کند باید از او استفاده شود و اینکه او را به جریانات بچسبانیم موجب تضعیف سیستم مدیریتی کشورمیشود.
کمااینکه حالا هم این اتفاق افتاده درحالیکه برای افراد هزینه شده است و سالها کار یاد گرفتهاند، سال ها مدیریت کرده اند و وقتی این افراد حذف می شود، حذف این افراد گل به خودی است و نتیجهاش این میشود که مردم احساس ناکارآمدی میکنند و میبینند که مدیران بالایسرشان حتی الفبای کار را هم بلد نیستند. ما در این مدل مدیریت کردیم و آن خلایی که شما میگویید وجود داشت و به دلیل همین رفتار فراجناحی هیچ حزب خاصی پشت سرم نبود.
اول از همه مجموعههایی برای زدن من اقدام کردند که من اصلا فکرش را هم نمیکردم، ولی همان ها شروع به زدن و تخریب من کردند، در هرصورت من محکم ایستادم چون اعتقاد دارم که یا نباید آمد یا اگر میآییم باید نحوه تفکر را حفظ کند و نباید جلوی جریانات سیاسی صرف اینکه قدرتمند هستند، قدمت دارند، ساختار و افراد زیاد و رسانه دارند سر تعظیم فرود آورد. باید در مقابل چیزی که اشتباه است و میدانیم اشتباه است بایستیم من از همینجا هم ضربه خوردم اما ایرادی ندارد قضاوتش با مردم است و سعی میکنم بیشتر مردمداری کنم تاحزب داری.
*احساس میکنید خودتان هم در روند حذف نخبهها و پیش نگرفتن روند شایستهسالاری قربانی شدید؟
خیر، من احساس می کنم یک واهمه ای بعد از ورود من رخ داد. یعنی زمان ورود من واهمهای اتفاق افتاد وعدهای احساس کردند جای آنها قرار است تنگ شود یا می گفتند این فرد کیست؟ قرار است جریان جدیدی وارد شود؟
یادم هست برخی دوستان بدسلیقه برای تخریب من به شورای نگهبان گفته بودند این احمدی نژاد دوم است و برخی اسامی و القابی را هم به من نسبت داده بودند و دیگران را از اینکه من ممکن است چه کسی باشم و دنبال چه باشم میترساندند.
من در حقیقت دنبال این هستم که وضع اصلاح شود و دنبال قدرت و میز و صندلی نیستم و همه هم دیدهاند بهراحتی همه آنها رها میکنم. من معتقدم درحال حاضر کشور مشکل مدیریتی دارد و شاید ما متخصصین زیادی هم در کشور داشته باشیم اما با این وجود گیر مدیریتی داریم. من میخواستم مدیرانی که شایسته هستند و میتوانند این بار را بلند کنند روی کار بیایند تا کارآمدی نظام در همهجا هم مجلس و هم دولت اثبات شود.