کد خبر: ۹۴۹۷۲۸
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳
تعداد بازدید: ۳۷۹
بروز سرطان پستان به دلایل مختلفی رخ می‌دهد که برخی از آنها قابل کنترل و برخی غیر قابل کنترل است. بالا رفتن سن، یائسگی دیررس، قاعدگی زودهنگام و ژنتیک، غیرقابل کنترل است؛ اما آیا همه مبتلایان به سرطان پستان به این دلایل دچار بیماری‌ شده‌اند؟

۱۲ خوراکی پیشگیری کننده از بروز سرطان پستانبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا : بروز سرطان پستان به دلایل مختلفی رخ می‌دهد که برخی از آنها قابل کنترل و برخی غیر قابل کنترل است. بالا رفتن سن، یائسگی دیررس، قاعدگی زودهنگام و ژنتیک، غیرقابل کنترل است؛ اما آیا همه مبتلایان به سرطان پستان به این دلایل دچار بیماری‌ شده‌اند؟

چاقی، مصرف مشروبات الکلی و استعمال سیگار از جمله فاکتورهایی هستند که احتمال ابتلا به سرطان پستان را افزایش می‌دهند و افراد می‌توانند با کنار گذاشتن این رفتارها ریسک خطر ابتلا را به حداقل برسانند.

سرطان سینه، دومین علت مرگ و میرهای ناشی از سرطان در زنان است و بنیاد ملی سرطان سینه در ایالات متحده آمریکا گزارش می‌دهد که هر دو دقیقه، یک زن به این سرطان مبتلا می‌شود.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، با این حال، گزینه‌های جراحی و تشخیص زودرس، شانس بقای زنان مبتلا به این سرطان را بالا برده است. در این میان یک رژیم غذایی سالم اگرچه نمی‌تواند جادویی در برابر ابتلا به سرطان باشد اما پژوهش‌ها نشان می‌دهند که رعایت آن، می‌تواند به پیشگیری از سرطان سینه کمک کند:

_ سویا: محققان بر این باورند که اگر دختران در سنین نوجوانی ۲ بار در روز سویا مصرف کنند، در مراحل بعدی زندگی خود از مزایای ضد سرطانی این ماده بهره‌مند خواهند شد. سویا حاوی ترکیباتی است که مشابه استروژن عمل می‌کنند. هورمونی که می‌تواند از بروز سرطان در زنان بزرگسال جلوگیری کند.

_ میوه‌ها و سبزیجات نارنجی رنگ: سرشار از پیش ‌سازهای ویتامین آ یا همان کاروتنوئیدها هستند. زنانی که در جریان خون خود از سطوح بالاتری از کاروتنوئیدها برخوردارند، کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند.

_ انواع توت: این میوه‌ها سرشار از ویتامین، مواد آلی و آنتی اکسیدان هستند و می‌توانند از سرطان سینه جلوگیری کنند. زغال اخته، با افزایش اثربخشی داروی تاموکسیفن در مبارزه با سلول‌های سرطان سینه، نقش بسزایی در مبارزه با این بیماری ایفا می‌کند.

_ چای سبز: چای سبز از سلول‌های شما در برابر عوامل محیطی که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند، محافظت می‌کند. با این حال، برای آنکه از مزایای چای سبز بهره‌مند شوید، باید به مقدار زیاد چای بنوشید.

_ زردچوبه: حاوی یک ماده شیمیایی است که کورکومین نامیده می‌شود. این ماده در ترکیب با داروهای مشخص نقش مهمی در مبارزه با سرطان سینه ایفا می‌کند. برای آنکه کورکومین مورد نیاز بدن را تامین کنید، باید مکمل بخورید. شما می‌توانید با افزودن کاری، کلم بروکلی، پیاز و سیر به مواد غذایی خود از یک برنامه غذایی جالب برای مبارزه با سرطان برخوردار شوید.

_ کلم بروکلی: طبق تحقیقات، کلم بروکلی از رشد تومور جلوگیری کرده و مانع از گسترش سرطان در سایر نقاط بدن می‌شود. سبزیجات چلیپایی مانند گل کلم، کلم بروکسل و کلم پیچ خواص ضد سرطانی دارند.

_ سیر: سولفید آلیل موجود در سیر به چرخه سلولی نظم می‌دهد. ترکیب سولفید آلیل در خانواده پیازها نیز یافت می‌شود. بیمارانی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می‌کنند باید قبل از مصرف مکمل سیر با پزشک معالج خود مشورت کنند تا دچار عوارض دارویی نشوند.

_ سیب: مطالعات آزمایشگاهی نشان می‌دهند که پوست سیب می‌تواند از گسترش سلول‌های سرطانی در بدن جلوگیری کند.

_ انار: انار حاوی ترکیبی است که می‌تواند از رشد سلول‌های سرطانی به ویژه سرطان وابسته به استروژن جلوگیری کند. با افزودن این میوه به سبد خرید خود می‌توانید به سایر اعضای خانواده‌ نیز کمک کنید که از بیماری‌های قلبی و سرطان پروستات در امان باشند.

_ گردو: از سرعت رشد تومورهای سرطان سینه می‌کاهد. بنابراین، این دانه خوشمزه را به برنامه مدیریت سرطان سینه خود اضافه کنید.

_ ماهی: ماهی یک منبع مناسب برای پروتئین بدون چربی است. بر اساس برنامه‌های تغذیه ضد سرطان، باید مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده مانند کالباس و ... را به حداقل برسانید. ماهی سالمون، ماهی خال مخالی و ماهی تن گزینه‌های مناسبی برای گنجاندن در رژیم غذایی ضد سرطان سینه هستند.

_ بذر کتان: بذر کتان آسیاب شده حاوی لیگنان است که در واقع از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: