به گزارش خبرداغ ، محسن پیرهادی در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه مجلس یازدهم همواره به دنبال آن بوده تا پیشنهادات لازم را به دولت به ویژه برای رفع مشکلات اقتصادی کشور دهد، اظهار داشت: پیشنهادات ما در جلسات مشترک میان مجلس و دولت ارائه شده است. معمولاً در جلسات شورای عالی هماهنگی اقتصادی هم رئیس مجلس شورای اسلامی و هم رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس حضور دارند و پیشنهادات لازم را میدهند.
وی بیان کرد: حتی درباره حذف ارز ترجیحی و پیشنهاد اعطای کالابرگ الکترونیکی جهت حمایت معیشتی از مردم هم مجلس شورای اسلامی پیشنهادات خود را به طور مشخص به دولت ارائه داد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ممکن است در برخی از موضوعات سلیقه اجرایی دولت با پیشنهادات مجلس متفاوت باشد، اما در بسیاری از موضوعات و مباحث از جمله درباره گرانیها و کنترل و تنظیم بازار مصرف ما هشدارهایی را به دولت دادیم.
نایب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی متذکر شد: بعد از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی ما پیشنهاداتی را به دولت ارائه دادیم که این پیشنهادات توسط دولت اجرایی نشده است و امیدواریم که در ادامه با همفکری میان دولت و مجلس کارها مؤثرتر و سریعتر انجام شود.
پیرهادی اظهار داشت: ما درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و جایگزین آن و ضرورت ارائه بستههای معیشتی و حمایتی به مردم و اعطای کالابرگ الکترونیکی هم مصوباتی داشتیم و در جلسات مشترک با دولت هم این موضوعات را مطرح کردیم، اما دولت بیشتر به سمت توزیع پول و حمایت نقدی از مردم پیش میرود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه البته در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ این مجوز به دولت داده شده است که در کنار اعطای یارانه نقدی به اقشار آسیبپذیر جامعه کالابرگ الکترونیکی هم دهد، اظهار داشت: دولت باید برای تهیه و توزیع کالابرگ زیرساختهای لازم را فراهم کند.
وی بیان کرد: به نظر میرسد خود دولتمردان هم قبول دارند که توزیع بستههای معیشتی و اعطای کالابرگ الکترونیکی، نقدینگی و بازار و قیمتها را کنترل میکند، اما شاید چون هنوز زیرساختهای تأمین کالا به طور کامل فراهم نشده است، دولت بیشتر به سمت توزیع یارانه نقدی میرود. باید موضوع اعطای کالابرگ الکترونیکی هم از سوی دولت مورد توجه باشد.