کد خبر: ۹۴۲۷۳۲
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۶
تعداد بازدید: ۲۲۸
در حالی که برلین تلاش‌های خود را برای تنوع بخشیدن به منابع انرژی اش افزایش داده، اولاف شولتز، صدراعظم آلمان روز جمعه گفت، برلین در حال مذاکره با بغداد درباره واردات گاز طبیعی است.

آلمان به دنبال واردات گاز از عراق / پیشنهاد بغداد به شرکت‌های آلمانی برای سرمایه گذاری و تولید گاز در عراقرسانه انگلیسی میدل ایست آی نوشت: در حالی که برلین تلاش‌های خود را برای تنوع بخشیدن به منابع انرژی اش افزایش داده، اولاف شولتز، صدراعظم آلمان روز جمعه گفت، برلین در حال مذاکره با بغداد درباره واردات گاز طبیعی است.

به گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب ؛ شولز در کنفرانس خبری مشترک با محمد شیعه السودانی، نخست وزیر عراق در برلین گفت: «ما همچنین درباره تحویل احتمالی گاز به آلمان صحبت کردیم و توافق کردیم که در تماس نزدیک باشیم.»

نخست وزیر عراق گفت که کشورش پیشهادهایی را به شرکت های آلمانی برای سرمایه گذاری در حوزه گاز طبیعی عراق ارائه کرده است.

عراق علیرغم داشتن دوازدهمین ذخایر بزرگ اثبات شده گاز جهان، حدود در 40 درصد از منابع انرژی خود، عمدتا گاز، به ایران وابسته است. عراق بیشتر گازی را که می تواند هنگام استخراج نفت به دست آورد، می سوزاند، زیرا فاقد امکانات لازم برای تبدیل آن به سوخت یا صادرات آن است.

دولت نیمه خودمختار منطقه کردستان عراق (KRG) در تلاش برای توسعه صادرات، قصد دارد شبکه خط لوله گاز را به سمت مرز با ترکیه گسترش دهد. با این حال، تنش بین دو خانواده حاکم اقلیم کردستان، خانواده بارزانی (حزب دمکرات کردستان) و طایفه طالبانی (اتحادیه میهنی کردستان (PUK)، مانع از پیشرفت شده است.

درحالیکه کشورهای اروپایی در خاورمیانه به دنبال تامین کنندگان گاز جایگزین روسیه هستند، عراق، دومین تولیدکننده بزرگ نفت خام در اوپک، تا حد زیادی تاکنون مغفول مانده است.

آلمان با آمریکا و امارات درباره افزایش واردات گاز مذاکره کرده است. در ماه نوامبر، برلین قرارداد 15 ساله واردات LNG را با قطر امضا کرد.

همچنین روز جمعه، شرکت آلمانی زیمنس انرژی قراردادی با عراق برای ارتقای شبکه برق این کشور امضا کرد.

سودانی گفت: «ما در تلاش برای استفاده بهتر از مشعل سوزی هستیم و به همین ترتیب می‌توانیم از گاز بسیار بهتر و کارآمدتر استفاده کنیم.»

وی افزود: «ما در سفر امروز پیشنهاد دادیم که شرکت های آلمانی بتوانند در این مناطق سرمایه گذاری کنند و در عراق حضور داشته باشند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: