به گزارش خبرداغ به نقل از فارس؛ در روزهای اخیر اظهارات و بعضا دروغ پراکنیهای برخی سلبریتیها موجب دامن زدن به فضای اغتشاشات در کشور و مخدوش شدن امنیت روانی جامعه شده است.
در همین مورد گفتوگویی با مهدی عربصادق معاون سیاسی حزب موتلفه اسلامی داشتیم که در زیر میخوانید:
فارس: به عقیده شما این مطلب که اقدامات و فعالیتهایی که در روزهای اخیر توسط برخی از سلبریتیها انجام میشود، خطدهی واحد داشته و برنامهریزی شده است، چه میزان صحت دارد؟
عربصادق: ویژگی بارز این فتنه در ۴ بعد قابل بررسی است، اول اینکه یک برنامه سازمان یافته است و اجرای آن مطابق با تاکتیک های همه جانبه ترکیبی نرم و سخت، پنهان و آشکار و از قبل طراحی شده پیش برده شده است، دوم عملیات غیر متمرکز در این فتنه و صحنه های پسافتنه است، سوم خشونت طلبی و ترور سخت و رسانه ای در کف خیابان و رسانه است. آنچه در پی آن بوده اند، انتقال احساس بیعدالتی، ظلم و تبعیض به مردم از طریق برخی سلبریتی ها بوده است و از طریق این، پیاده نظام های جاهل و مغرض و البته اندک بین سلبریتی ها مطالبات مردم را فزاینده بازنشر دادند و به تحریک و تهییج جامعه، نوجوانان و جوانان پرداختند.
آنها تلاش کردند احساس حقارت و نیاز به دیده شدن خود را در فریب خوردگان ایجاد کنند، چون اتمام خود را در دیده نشدن می بینند و بنابراین با کمک دنباله ای رسانه ای خود از طریق برخی سلبریتی های فریب خورده و بعضا مغرض جنگ تمام عیار تصویر و روایت بر علیه جامعه اسلامی ایران روا داشتند. شما ببینید تبلور کج راهی سلبریتی ها در اهانت به پرچم و سرود ملی کشورمان است، آیا این اتفاقی است؟ در سال های غفلت ما در فضای مجازی، ضریب نفوذ سلبریتی های مضر اجتماعی افزایش یافت و از تریبون هایی که با هزینه مردم کسب کرده اند، به مردمتزریق ناامیدی می کنند.
بی سوادی برخی سلبریتیها ابزار غرب برای دستکاری افکار عمومی ملت ها شده تا ملت ها را با استعمار ها خود در آورند و این ها با حرکات و ژست های نمادین و دروغین رسانه ای، عقلانیت را با مسلخ می برند و این نقض آشکار حقوق بشر توسط این قبیل سلبریتی های اندک است که حتی برخی پیج های مجازی خود را با سازمان سیا و موساد اجاره داده اند. باید دقت کنیم اقدام سلبریتی های این چنینی به کل جامعه ی هنری و ورزشی تعمیم نیابد. دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی شبکه صحنه گردان و پشتوانه اقتصادی سعودی آمریکایی صهیونیستی این قبیل سلبریتی های اندک و مخل امنیت را شناسایی و به مردم معرفی کنند.
فارس: نظر شما در این مورد که کسانی که جدا از ابراز عقیده، تهمتی به نظام میزنند، باید در تلویزیون بیایند و سندشان را ارائه دهند، چیست؟
عربصادق: تهمت به نظام با هدف ناامید کردن مردم و پمپاژ نفرت به اجتماع است و این مصداق جدی حداقل چهار جرم تشویش اذهان عمومی، نشر اکاذیب، تهمت و افترا و مهمتر از همه اقدام علیه امنیت ملی کشور است و مردم زیادی با ما تماس میگیرند که از ما میخواهند درخواست آنها را برای محاکمه این خواص سیاسی و رسانه ای به مقامات منعکس گردد.
امروز غبارهای فتنه کنار رفته و درست و غلطها روشن شده، عده ای از خواص رسانه و سیاسی مواضع غلط گرفتند و حتی پس از فرمایش رهبری معظم انقلاب مواضع غلط خود را از روی عناد و شاید لجاجت و شاید غفلت مضاعف اصلاح نکردند و اینها در خون شهدای امنیت و بیسجیان گرانقدر سهیم اند، در یتیمی آرتین سهیم اند، در خون کیان کودک 10 ساله ایذه ای شریک اند، در حادثه شاهچراغ شیراز و مشهد و ... سهیم اند.
باید پاسخگو باشند جرم این ها اخلال در امنیت ملی کشور است و از صبر راهبردی نظام سوء استفاده کردند و جامعه را مشوش و با انتشار اکاذیب و دروغ ها حقیقت را مخفی کردند تا به منافع پوچ خود برسند. این ها با دیکتاتوری و ترور رسانه ای عامل اهانت به مقدسات و عقاید ملت هستند و باید هزینه خسارات سنگین خود را بپردازند.
باید امپراطوری دروغی را که کمک به بنیاناش نهادند، پاسخگو باشند و راه اثبات یا مجازات پیش پایشان نهاده شود، این نه فقط حق حاکمیت که حق مردم است؛ البته که باری دیگر وصل مردم و حاکمیت در عدم همراهی با فتنه گران دروغگو و بیرحم به اثبات رسید، علی رغم مشکلاتی که مردم داشتند خط شیطانی اعتراض و اغتشاش را به وضوح دیدند، گرچه رسانه های پادوی دشمن تلاش بسیار بر نفی آن نموده و می نمایند.
عدهای انقلابی نمایانه ولی تزویر گرایانه در پستوهای فتنه مخفی شدند و ساکت ماندند و اینها مسئول بیمسئولیت بودند، جرم اینها کمتر از فتنه انگیزان نیست و باید پاسخگو باشند، مگر ترکفعلی مهمتر از این داریم؟ این مسئله اول کشور بود! این ها تواب پندارانه راه جهنم پیش گرفتند تا دنیای خود را به زعم خود بهشت سازند.
فارس: در مورد تحریک عواطف جوانان و نوجوانان توسط خط رسانهای دشمن و برخی از سلبریتیها در حوادث اخیر چه نظری دارید؟
عربصادق: سلبریتی ها الگوی غلط هستند و باید از الگوها سلبریتی زدایی شود. غفلت شده که سلبریتی ها الگوی برخی شده اند و باید الگو سازی اصلاح گردد. چون سلبریتی هایی که داشتهای برای نجات خود از مهلکه ندارند، برای نوجوانان سم مهلک اند. اینها از جیب هنر می خورند ولی تنها هنرشان دروغگویی و فریب است و صف این معدود بی ارزش از هنرمندان و ورزشکاران گرانقدر کشورمان که مایه مباهات و فخر ملی هستند، جداست.
برخی سلبریتی های کشور ما بیسوادان و کاسبان نگاه هستند باید این ها برای جوانان تبیین شود. بهترین روش سلبریتی زدایی، نمایاندن این قبیل سلبریتی ها و دنباله غربی سعودی صهیونیستی آنان است، اینها تنها هنرشان التماس نگاه است اگرنگاه جامعه از اینها برداشته شوند، دیگر نه بین مردم جایگاهی دارند، نه حرفشان خریداری دارند و نه الگوی غلط هیچ جوان و نوجوانان هستند.
پایان پیام/