به گزارش خبرداغ ، دکتر محمد مخبر در پایان سفر یکروزه خود به استان هرمزگان، در این جلسه اظهار داشت: امروزه کشور به رغم برخی مشکلاتی که دیده می شود، در یک نقطه خوبی قرار گرفته است و در این مدت توانستیم گرههای بزرگی را در فروش نفت، جابه جایی پول، تامین کالاهای اساسی، کرونا، استقراض و تورم باز کنیم.
وی با تأکید بر اینکه دشمن به بعضی مشکلات کشور دلبسته است، گفت: در بحث ثبات اقتصادی، تورم و سرمایهگذاری، گام های بلندی برداشته ایم و تا امروز نزدیک به ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری، توافق و یا تفاهم صورت گرفته است.
معاون اول رئیسجمهور ادامهداد: برای حل مشکلات کشور همواره نگاه ما به ظرفیتهای داخلی کشور بوده و در بحث آب که امروز یکی از معضلات اصلی کشور و همین استان است ۴ خط اصلی انتقال آب تعریف شده و در دست اقدام است.
دکتر مخبر تصریحکرد: با توجه به اینکه پیشرفتهترین شهرهای دنیا در سواحل قرار گرفتهاند، در نوار جنوبی کشور از ماهشهر تا چابهار ۲۰ شهر جدید در حال ساماندهی و برنامه ریزی احداث است.
وی با اشاره به ظرفیت های ترانزیتی کشور نیز تاکیدکرد: ما باید چند هزار کیلومتر راهآهن پر سرعت در کشور احداث کنیم و زمینههای رسیدن به این مهم در کشور فراهم است. برای ما قابل قبول نیست که برای سفر از شهرهای جنوبی به مرکز کشور بیش از ۱۰ ساعت از وقت مردم در قطارها صرف شود.
معاون اول رئیسجمهور تصریحکرد: ما کشور را تا الان بر اساس درآمدها اداره کردهایم در حالی که باید بر اساس داراییها اداره میکردیم؛ کشور هزاران میلیارد دلار دارایی دارد و در حال کار کردن بر روی این مسئله هستیم تا بتوانیم این داراییها را وارد مدار بهرهبرداری کنیم.
دکتر مخبر در پایان اطمینان خاطر داد: هر چه آقای رئیسجمهور در سفرهای استانی خود قول داده اند، حتما عملیاتی می شود، هر چند ممکن است که برخی پروژه ها با کمی تاخیر مواجه باشد.
مهندس دوستی استاندار هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به پروژههای نفتی تعریف شده در دولت سیزدهم برای استان هرمزگان خاطرنشانکرد: اجرای این پروژهها که حجم آن از کل پروژههای اجرایی شده از سال ۱۳۵۳ تاکنون بیشتر است میتواند بسیاری از مشکلات استان را حل و فصل کند.
وی با اشاره به کندی تخصیص اعتبار به بازسازی منازل سیلزدگان و زلزلهزدگان استان خواستار تسریع در تخصیص اعتبارات مصوبات سفر ریاست جمهوری شد.
در این جلسه که حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده نماینده ولی فقیه در هرمزگان، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاههای اجرایی نیز حضور داشتند، برخی از مسئولان استانی به ارائه برخی مشکلات موجود و مطالبات مردم در این استان پرداختند.
در ابتدای این جلسه نیز به صورت ویدئو کنفرانس، اسکله های شماره ۷و۸ بندر پارسیان با ظرفیت سالانه بالغ بر ۳ میلیون تن به بهرهبرداری رسید و همچنین عملیات اجرایی مجتمع تولید متانول از گاز طبیعی( پتروشیمی لورج) آغاز شد.