کد خبر: ۹۳۵۳۴۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۹
تعداد بازدید: ۲۱۷
آتش زیاده‌خواهی در گسترش مرزهای ناتو نزدیک به یک سال است که دامن اوکراین را گرفته و سیل تسلیحات از 26 کشور جهان با ارزش بیش از 8 میلیارد دلار به سوی اوکراین نیز روان بوده است.

کیهان: ناتو 8 میلیارد دلار سلاح به اوکراین داده، اما پهپاد 20 هزار دلاری ایران را بهانه کردهبه گزارش خبرداغ به نقل از کیهان :آتش زیاده‌خواهی در گسترش مرزهای ناتو نزدیک به یک سال است که دامن اوکراین را گرفته و سیل تسلیحات از 26 کشور جهان با ارزش بیش از 8 میلیارد دلار به سوی اوکراین نیز روان بوده است.

حالا اما با نادیده گرفتن همه این آتش افروزی‌ها یک پهپاد نقطه زن 20 هزار دلاری را بهانه‌ای قرار داده‌اند تا ایران را یکی از طرفین جنگ در اوکراین معرفی کنند.

با این حال دیپلمات‌های وزارت خارجه ایران فروش پهپادهای شاهد 136 را به روسیه تکذیب کرده‌اند. ناگفته پیداست جمهوری اسلامی هیچ واهمه‌ای از اعلام صادارت این پهپادها به کشورهای دیگر ندارد. اما آنچه جهان از تزویر و گستاخی آمریکا و متحدان اروپایی‌اش فراموش نخواهد کرد این است که آنها همیشه یک پای جنگ و جنایات جنگی از یمن تا اوکراین بوده‌اند ولی وقیحانه انگشت اتهام خود را به سمت دیگران دراز کرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
0
0
۱۳:۱۲۱۱ آبان ۱۴۰۱
نگران تهدیدات آمریکا و مزدورانشان علیه روسیه هستیم
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
0
0
۱۴:۰۳۱۱ آبان ۱۴۰۱
۱۳:۴۶۱۱ آبان ۱۴۰۱
آمریکا، ایران را تهدید به حمله نظامی کرد
و ما هم در خلیج فارس و هم درسراسر منطقه خاورمیانه تمام پایگاه های آمریکا جنایتکار نابود می کنیم
از سال 1945 تاکنون در دنیا هیچ کشوری پاسخ و جواب جنایت های آمریکا جنایتکار را تاکنون نداده است ولی ایران اولین کشور در جهان بوده است پاسخ و جواب تجاوزات و جنایات وحشیانه، وحشی گری و غیر انسانی آمریکایی ها جنایتکار در سال 1398 در خاک عراق داده است و از جنایتکاران انتقام گرفته است.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
0
0
۱۹:۲۶۰۹ آبان ۱۴۰۱
جنایت تروریستی در شاهچراغ شیراز نشان داد که مدعیان دروغین حقوق بشر و مزدورانشان هنوز هم با ملت ایران دشمن هستند.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
0
0
اتحادیه اروپا تحریم‌هایی علیه ایران اعمال کرد، سوال اینجاست پس چرا حسین امیر عبداللهیان هنوز هم با برخی مقامات بی ادب کشورهای اروپایی جنایتکار گفت وگو و همه جانبه همکاری می کند چرا؟
سوئیس تحریم‌هایی علیه ایران اعمال کرد، سوال اینجاست پس چرا حسین امیر عبداللهیان هنوز هم با برخی مقامات بی ادب کشورهای اروپایی جنایتکار گفت وگو و همه جانبه همکاری می کند چرا؟
انگلیس تحریم‌هایی علیه ایران اعمال کرد، سوال اینجاست پس چرا حسین امیر عبداللهیان هنوز هم با برخی مقامات بی ادب کشورهای اروپایی جنایتکار گفت وگو و همه جانبه همکاری می کند چرا؟
آلمان تحریم‌هایی علیه ایران اعمال کرد، سوال اینجاست پس چرا حسین امیر عبداللهیان هنوز هم با برخی مقامات بی ادب کشورهای اروپایی جنایتکار گفت وگو و همه جانبه همکاری می کند چرا؟
کانادا تحریم‌هایی علیه ایران اعمال کرد، سوال اینجاست پس چرا حسین امیر عبداللهیان هنوز هم با برخی مقامات بی ادب کشورهای اروپایی جنایتکار گفت وگو و همه جانبه همکاری می کند چرا؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
0
0
1401-8-11 16:11
خبرنگاران اینترنشنال و توانا بازداشت شدند

۳ نفر از عناصر فعال در اغتشاشات اخیر که در قالب "شهروند ـ خبرنگار" با مؤسسه آمریکایی (توانا تک و شبکه سعودی اینترنشنال) همکاری می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش جهت پرس،
3 نفر از عناصر فعال در اغتشاشات اخیر که در قالب "شهروند ـ خبرنگار" با مؤسسه آمریکایی (تواناتک و شبکه سعودی اینترنشنال) همکاری می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

بنابر اعلام یک منبع مطلع «ن.م.»، «ی.ف.» و «م.م.» تاکنون مبالغ قابل‌توجهی پول از مؤسسه توانا و اینترنشنال سعودی دریافت کرده مأموریت‌های محوله را انجام دادند.

این منبع مطلع افزود که از جمله شگردهای مرتبطین مؤسسه و شبکه پیش‌گفته، استفاده از مدل پول‌شویی در دریافت پول از بیگانگان و اجرای روش «خبرشویی» در ارائه اخبار و اطلاعات به طرف خارجی است.

در روش خبرشویی، عنصر داخلی، محتوای مورد نظر عناصر خارجی را برای آن‌ها ارسال نمی‌کند (تا مشمول جرم ارسال اطلاعات و همکاری با بیگانگان نشود) بلکه اخبار و اطلاعات را در پایگاه‌های مشخص و از پیش هماهنگ‌شده با طرف خارجی قرار می‌دهد تا مورد بهره‌برداری طرف خارجی قرار گیرد.

شایان ذکر است که بیانیه مشترک اخیر وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیرامون اهداف مؤسسات آمریکایی مأمور آموزش جنگ‌های ترکیبی و براندازی، از قبیل مؤسسه تواناتک مطالب مشروحی بیان کرده بود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
0
0
تعارض آمریکا در حمایت از برقراری صلح و فروش تسلیحات
آمریکا هیچ گونه محدودیتی برای فروش تسلیحات نظامی خود قائل نیست و این این سلاح‌ها در دو سوم درگیری‌ها در جهان استفاده می‌شود.
شبکه تلویزیونی ویون در گزارشی به تلاش‌های آمریکا برای مسلح کردن برخی کشور‌ها در جهان پرداخت و گفت: آمریکا بزرگترین فروشنده تسلیحات در جهان است. تجهیزات و فناوری‌های نظامی آمریکا بسیار پیشرفته اند و همواره برایشان تقاضا وجود دارد. آمریکا با کمال میل این تسلیحات را عرضه می‌کند تا این تقاضا‌ها را برآورده سازد، خواه این تقاضا‌ها از سوی کشور‌هایی باشد که درگیری جنگ هستند، خواه از سوی رژیم‌های سرکوبگر. البته این اقدام با ارزش‌های دموکراتیک مغایرت دارد. آیا آمریکا به واقع در تلاش برای پیشبرد صلح یا تشدید درگیری هاست تا بتواند تجهیزات نظامی خود را بفروشد؟

سهم صادرات تسلیحات آمریکا در جهان
آمریکا ۳۹ درصد همه تسلیحات مهم منتقل شده طی سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ را به خود اختصاص داد. فروش تجهیزات نظامی آمریکایی به دولت‌های خارجی شامل ۱۳۸ میلیارد دلار در سال مالی ۲۰۲۱ شد. این ارقامی است که موسسه تحقیقاتی صلح استکهلم آن را ارائه داده است. حتی در ارتباط با فروش تسلیحاتی آمریکا در سال ۲۰۲۲ صحبت نمی‌شود. این همان سالی است که همه کشور‌های جهان طی آن در پی درگیری بین روسیه و اوکراین بودجه دفاعی خود را افزایش دادند. آمریکا ۱۶۷ کشور از ۱۹۵ کشور جهان را تأمین تسلیحاتی می‌کند. بدیهی است بخش عمده‌ای از اقتصاد آمریکایی به این موضوع وابسته است که شرکت‌های تولید کننده تجهیزات دفاعی سالانه تا چه اندازه می‌توانند تولیدات خود را صادر کنند. از تسلیحات آمریکایی در دو سوم درگیری‌ها در جهان استفاده می‌شود.

شرکت‌های لاکهید مارتین، بوئینگ، ریتون و جنرال داینامیک چهار شرکتی هستند که ۵۸ درصد از فروش تسلیحات آمریکایی را از زمان روی کار آمدن جو بایدن در آمریکا تشکیل می‌دهند. ۱۶ کشور در جهان تسلیحاتی به ارزش ۵۰ میلیون دلار را طی سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ از آمریکا دریافت کردند.

تعارض آمریکا در حمایت از برقراری صلح و فروش تسلیحات
از یک سو آمریکا یکی از اعضای بنیانگذار و همچنین عضو دائم سازمان ملل محسوب می‌شود، سازمانی که پس از جنگ جهانی دوم برای برقراری صلح در جهان و ممانعت از آغاز جنگ جهانی سوم ایجاد شد. اما از سوی دیگر آمریکا هیچ گونه محدودیتی برای فروش تسلیحات نظامی خود قائل نیست. به عبارتی دیگر زمانی که صحبت از احتمال آغاز جنگ جهانی سوم می‌شود آمریکا نامی است که همواره بر زبان می‌آید.

در سال ۲۰۲۱ در نخستین سال ریاست جمهوری جو بایدن پنج کشور خارجی که خریداران اصلی تجهیزات نظامی آمریکا بودند شامل یونان، استرالیا، اسرائیل، فیلیپین و هند می‌شدند. در سال ۲۰۲۱ اندونزی، لهستان، مصر، اردن و امارات عربی متحده در صدر این فهرست قرار گرفتند. عربستان سعودی هم در رده ششم خریدار اصلی تجهیزات آمریکایی قرار گرفته است. تردیدی نیست که برخی از این طرف‍ها به دلیل نقض حقوق بشر و رژیم‌های سرکوبگر مشهور هستند. چه ملاحظاتی در ارتباط با استفاده از تسلیحات وجود دارد؟ این یک توافقنامه تجاری است که در آن ملاحظه مرتبط با پیشینه حقوق بشری کشور‌ها گنجانده نمی‌شود.

صادرات سلاح به بهانه ایجاد فرصت شغلی در صنعت نظامی
شبکه تلویزیونی ویون گزارش داد: ایران و عراق درگیر جنگ شومی بودند که در دهه ۱۹۸۰ بین این دو کشور اسلامی در گرفت. آمریکا در ابتدا از فروش تسلیحات به عراق خودداری می‌کرد، اما اقدام به فروش فناوری‌های «با استفاده دو گانه» به این کشور کرد. عراق همچنین بالگرد‌هایی به ارزش ۲۰۰ میلیون دلار در سال ۱۹۸۵ از آمریکا خریداری کرد.

روابط بین هند و پاکستان هم همواره پر چالش بوده است. اما آمریکا توانست تجهیزات نظامی خود را به هر دو کشور بفروشد. هند همچنان یکی از بزرگترین خریداران تجهیزات نظامی آمریکاست، اما این برای آمریکا کافی نیست. اخیرا آمریکا یک قرارداد نظامی ۴۵۰ میلیون دلاری با پاکستان امضا کرد تا بتواند جنگنده‌های اف ۱۶ خود را ارتقاء دهد. زمانی که هند به این توافق نامه اعتراض کرد آمریکا اعلام کرد پاکستان از این جنگنده‌ها برای مبارزه با تروریست‌ها استفاده می‌کند.

شبکه تلویزیونی ویون در پایان گزارش خود آورد: سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است: صادرکنندگان تسلیحات آمریکایی و همچنین دولت آمریکا به صورت مستمر و منظم ایجاد فرصت‌های شغلی را دلیل اصلی فروش تجهیزات نظامی به مشتریان خارجی خود عنوان می‌کنند. آیا شما با این دلیل موافقید؟
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: