کد خبر: ۹۳۴۷۶۵
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۰
تعداد بازدید: ۸۳۸
صبح امروز جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران با همراهی عد‌ه‌ای از مردم و کسبه تهران،‌ در اعتراض به اقدامات خصمانه دولت انگلیس علیه امنیت ملت ایران در مقابل سفارت این کشور در خیابان فردوسی تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.

تجمع اعتراضی دانشجویان در مقابل سفارت انگلیس/ دانشجویان: آبشخور اغتشاشات و فتنه اخیر در انگلیس استبه گزارش خبرداغ به نقل از  فارس؛ از ساعت 10 صبح امروز (پنجشنبه پنجم آبان) جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران با همراهی عد‌ه‌ای از مردم و کسبه تهران، در اعتراض به اقدامات خصمانه دولت انگلیس علیه امنیت ملت ایران در مقابل سفارت این کشور در خیابان فردوسی تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند. 

افراد حاضر در این تجمع با در دست داشتن پلاکاردهایی به سیاست‌های کشورهای استکباری به ویژه انگلیس، اعتراض خود را نشان دادند.

«۱۷ هزارتا دروغ، فتنه آل‌سعود» «دروغ‌های لندنی، آتش‌زده به میهن»، «سعودی خون می‌ریزه، خون جوون می‌ریزه»، «ایران پُر از شهیده، فتنه جواب نمیده»، و شعارهای مرگ بر آمریکا،‌ مرگ بر منافق و مرگ بر انگلیس از شعارهای این تجمع اعتراضی بود.

 

در پایان این تجمع اعتراضی بیانیه ای به شرح زیر قرائت شد:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»
 

شهادت زائران حرم حضرت احمد بن موسی (ع) را به محضر حضرت بقیه الله، مقام معظم رهبری و ملت شهیدپرور ایران تسلیت و تبریک عرض می نماید. جنایتکاران تکفیری بدانند که به تعبیر حضرت روح الله آخرین نبرد ما به مثابه سپاه عدالت نه با آمریکا که با اسلام آمریکایی است و دست توانمند فرزندان غیور انقلاب اسلامی آن ها را به سزای سیاهکاری‌هایشان خواهد رساند.

 

ملت ایران هرگز از یاد نخواهد برد که در جنگ جهانی دوم نیمی از جمعیت 20 میلیونی ایران به دلیل احتکار ارزاق در راستای امنیت غذایی سربازهای انگلیسی جان خود را از دست دادند. همچنین غارت سرمایه‌های ملت ایران در دوران قاجار و پهلوی و کودتا و... مطلبی نیست که از خاطر ملت ایران پاک شود و به شما دولت فتنه‌گر بریتانیا یادآوری می‌کنیم که اقداماتی که دولت شما انجام داد مصداق جنایت علیه بشریت است.

آیا مشارکت در حمله نظامی و کشتار کودکان و غیر نظامیان در عراق و افغانستان را فراموش کرده اید؟ کشور بریتانیا با داشتن سابقه استعمار و استثمار برای اذهان ایرانیان و تمام جهانیان شناخته شده است. حافظه تاریخی جهان اقدامات شما را از یاد نبرده است که چگونه  آزادگان و قهرمانان کشورها را نابود می‌کردید  و ثروت و سرمایه‌های کشور ها را به یغما می‌بردید و فکر و ذکر جماعت آن کشورهای ستم‌دیده، را عقب مانده نگه می‌داشتید. روشی که امروزه این روباه پیر در سفارتخانه‌های خود انجام می دهد  کاری جز فتنه ریزی در این  منطقه نیست.

حال هرچند انگلستان دیگر توان حمله و دخالت مستقیم در ایران اسلامی ندارد اما همچنان با روش‌های دیگر دشمنی خود را علیه ملت ایران  ابراز می‌کند. امروز دیگر برکسی پوشیده نیست رسانه‌های فارسی‌زبان لندنی محفل کسانی شده است که آرزوی تجزیه و حقارت ایران عزیز ما را در سر دارند و کاری جز یاس و نا امیدی بر ملت ایران به ارمغان نیاورده‌اند.قطعا آبشخور این اغتشاشات اخیر و راهبری این فتنه جدید در کشور شما قرار دارد و ملت شریف ایران اسلامی  نسبت به این موضوع بی تفاوت نخواهد ماند.

ایران اسلامی  با بصیرت ملت فهیم خود دیگر این حق و اجازه را به شما نخواهد داد تا باری دیگر بر سرنوشت  و آینده درخشان این ملت خدشه‌ای وارد کنید و چنانچه اگر به دخالت در امور داخلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پایان ندهید و دست ازاقدامات مزورانه خود برندارید، نه تنها دانشجویان بلکه همه مردم این سرزمین پاسخی کوبنده و دندان‌شکن به شما خواهند داد.

والسلام علی من اتبع الهدی

پایان پیام/

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
0
0
از سال 2011 تاکنون در هر جای ایران جنایتی رخ می دهد دست گروهک تروریستی داعش مورد حمایت آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل و مزدورانشان در کار است و تاکنون برای همه مردم دنیا ثابت شده است.
از سال 2011 تاکنون در هر جای منطقه خاورمیانه و جهان جنایتی رخ می دهد دست گروهک تروریستی داعش مورد حمایت آمریکا، کشورهای اروپایی، عربستان سعودی، امارات، ترکیه و اسرائیل و مزدورانشان در کار است و تاکنون برای همه مردم دنیا ثابت شده است.
حرف دل همه مردم ایران
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
0
0
۱۳:۰۱۰۵ آبان ۱۴۰۱
کسانی که از سال 1392 تاکنون با حامیان اصلی گروهک گروهک تروریستی ضد انقلاب، گروهک تروریستی منافقین، رژیم جنایتکار صدام دیکتاتور، تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی مذاکره، گفت وگو، ملاقات، دیدار و همه جانبه و همکاری کردند باید در دادگاه محاکمه شوند.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
0
0
اگر سازمان های بین المللی قدرت و توانایی جلوگیری از جنایت آفرینی های آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و کانادا و اسرائیل وعربستان ومزدورانشان را ندارند بهتر است برای همیشه تعطیل بشوند.

اگر سازمان های بین المللی قدرت و توانایی جلوگیری از جنایت آفرینی های آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و کانادا و اسرائیل وعربستان ومزدورانشان را ندارند بهتر است برای همیشه تعطیل بشوند.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
0
0
آمریکایی‌ها جنایتکار سگ دست دنشانده رژیم کودک کش صهیونیستی با کارنامه پر از جنایت خود چگونه ادعای دفاع از حقوق بشر را دارند؟
کشورهای اروپایی جنایتکار سگ دست دنشانده رژیم کودک کش صهیونیستی با کارنامه پر از جنایت خود چگونه ادعای دفاع از حقوق بشر را دارند؟
حرف دل همه مردم ایران
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
0
0
سفیر انگلیس را از تهران اخراج کنید و حسن روحانی خیانتکار هم باید رسما از مردم ایران عذرخواهی کند
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
0
0
نیروهای آمریکا جنایتکار در سوریه چه غلطی می کنند؟
نیروهای اروپا جنایتکار در سوریه چه غلطی می کنند؟
نیروهای ترکیه جنایتکار در سوریه چه غلطی می کنند؟

نیروهای آمریکا جنایتکار در عراق چه غلطی می کنند؟
نیروهای اروپا جنایتکار در عراق چه غلطی می کنند؟
نیروهای ترکیه جنایتکار در عراق چه غلطی می کنند؟

نیروهای آمریکا جنایتکار در یمن چه غلطی می کنند؟
نیروهای انگلیس جنایتکار در یمن چه غلطی می کنند؟
نیروهای اروپا جنایتکار در یمن چه غلطی می کنند؟
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
0
0
۱۴:۴۶۰۵ آبان ۱۴۰۱
سفیر انگلیس را از تهران اخراج کنید و حسن روحانی خیانتکار هم رسما باید از مردم ایران عذرخواهی کند.
آمریکایی‌ها جنایتکار سگ دست دنشانده رژیم کودک کش صهیونیستی با کارنامه پر از جنایت خود چگونه ادعای دفاع از حقوق بشر را دارند؟
کشورهای اروپایی جنایتکار سگ دست دنشانده رژیم کودک کش صهیونیستی با کارنامه پر از جنایت خود چگونه ادعای دفاع از حقوق بشر را دارند؟
کسانی که از سال 1392 تاکنون با حامیان اصلی گروهک گروهک تروریستی ضد انقلاب، گروهک تروریستی منافقین، رژیم جنایتکار صدام دیکتاتور، تروریسم، القاعده، داعش، تکفیری ها و سایر گروه های تروریستی مذاکره، گفت وگو، ملاقات، دیدار و همه جانبه و همکاری کردند باید در دادگاه محاکمه شوند.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
0
0
دولتمردان و مسئولان تاکنون در مذاکره، توافق هسته ای، برجام و مذاکرات وین و غیره بیش از 999 هزار بار به مردم ایران دروغ گفتند و دروغ می گویند
سران بی ادب آمریکایی ها جنایتکار و هم سران بی ادب کشورهای اروپایی جنایتکار تاکنون در مذاکره، توافق هسته ای، برجام و مذاکرات وین و غیره بیش از 999 هزار بار به مردم ایران، منطقه خاورمیانه و جهان دروغ گفتند و دروغ می گویند
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
0
0
داعش وحشی از سال 2011 تاکنون با هدایت آمریکا و عربستان دست به اقدامات تروریستی می زند
داعش منتسب به آمریکا و عربستان سعودی است و با مدیریت، هدایت و پشتیبانی این دو کشور دست به اقدامات تروریستی می‌زند.
براساس اعترافات صورت گرفته حادثه اخیر توسط داعش انجام شده است.
بی تردید مدیریت، هدایت و پشتیبانی اینگونه اقدامات تروریستی از سوی عربستان و آمریکا صورت گرفته و علیه کشورهای منطقه اعمال می‌شود.
امروز آثار مخرب تروریسم دولتی را که توسط عربستان و آمریکا و برخی کشورهای مرتجع منطقه حمایت می‌شود در عراق، سوریه، افغانستان و یمن و سایر کشورها از جمله برخی کشورهای اروپایی مشاهده می‌کنیم.
مردم شریف ایران قدرتمند هستند و از گذشته تا به امروز با اینگونه حوادث و مقوله تروریسم آشنایی دارند، لذا خود را با شرایط تطبیق داده و در برابر تحرکات کور دشمن، بدون تاثیرپذیری به مسیر خود در راه حق طلبی و مبارزه با تروریسم ادامه می‌دهند.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
0
0
حمله تروریستی به شاهچراغ با پاسخی پشیمان کننده مواجه می‌شود

۱۶:۵۹۰۵ آبان ۱۴۰۱
این اقدام جنایتکارانه و تسلیت به بازماندگان شهیدان مظلوم این واقعه براساس وظایف ذاتی خود تمام اقدامات و پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد و از نیرو‌های امنیتی و انتظامی و اطلاعاتی نهایت پشتیبانی برای کشف ابعاد مختلف موضوع در شناسایی و مجازات عاملان، طراحان و حامیان پشت صحنه آن را خواهد داشت و بر انتقام سخت و پشیمان کننده ایران اسلامی تاکید می‌نماید و همه اقشار و جریانات سیاسی کشور را به هوشیاری افزون‌تر و حضور همه جانبه در صحنه دفاع از ارزش‌های الهی و حراست از آرمان‌های نظام اسلامی تحت فرامین رهبری فرا می‌خواند و بر نقش آفرینی خواص در بصیرت افزایی جامعه تاکید می‌نماید.


۱۶:۵۸۰۵ آبان ۱۴۰۱
جنایت ددمنشانه‌ای که روز گذشته از سوی ایادی استکبار در حرم مقدس احمد بن موسی شاهچراغ (ع) جمعی از هموطنان عزیزمان را به خاک و خون کشید و ملت عظیم و پرقدرت ما را سوگوار نمود قطعا جنایتی است علیه بشریت و همه عوامل پیدا و پنهان آن باید پاسخگوی این رفتار سبعانه و غیرانسانی خود باشند و بدانند آنان که در خانه‌های شیشه‌ای خود غافلانه و جنایتکارانه سنگ پرانی می‌کنند، بسیار آسیب پذیرند و این قبیل توطئه‌ها و نقشه‌های غیرانسانی دامن آن‌ها را خواهد گرفت و انتقام ایران مقتدر برای آنان پشیمان کننده و نزدیک خواهد بود.
بابائی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
0
0
۱۴۰۱/۰۸/۰۵ - ۰۰:۳۴
از سال 1357 تاکنون در هر جای ایران جنایتی رخ می دهد دست آمریکا جنایتکار در کار است.
از سال 1357 تاکنون در هر جای ایران جنایتی رخ می دهد دست اروپا جنایتکار در کار است.
از سال 1357 تاکنون در هر جای ایران جنایتی رخ می دهد دست عربستان سعودی جنایتکار در کار است.
از سال 1357 تاکنون در هر جای ایران جنایتی رخ می دهد دست اسرائیل جنایتکار در کار است.
از سال 1357 تاکنون در هر جای ایران جنایتی رخ می دهد دست گروهک تروریستی منافقین جنایتکار در کار است.
از سال 1389 تاکنون در هر جای ایران جنایتی رخ می دهد دست تروریست های داعش مورد حمایت آمریکا و متحدانش در کار است.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: