به گزارش خبرداغ به نقل از فرارو: مربای انگور یکی از انواع مرباهای خوشمزه ایرانی است که پخت آن نیازی به شکر ندارد و شیرینی آن همان شیرینی طبیعی میوه انگور است.
مربا یکی از خوراکیهای خوشمزه و پر طرفدار است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه بوده است. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژهای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو میشود. مرباها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوههای گوناگون تهیه میشوند.
به گزارش فرارو، مربای انگور یا انگور خَمَس نوعی مرباست که برای تهیه آن نیازی به استفاده از شکر نیست و این مربا دارای شیرینی طبیعی خود انگور است، به همین دلیل برای افراد دیابتی یا کسانی که رژیمهای غذایی دارند، یک گزینه خوشمزه و مناسب برای صبحانه محسوب میشود. خمس در زبان گیلکی به معنای پرورده انگور است که در گیلان همراه با کره و گردو یا به صورت املت با تخم مرغ برای وعده صبحانه سرو میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای انگور همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه مربای انگور
انگور بیدانه: ۱ کیلو
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: ۱ فنجان
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به انگور
انگور یکی از محبوبترین میوهها میان مردم است که خواص بیشماری دارد. انگور دارای انواع ویتامینهای A، K، C و B است؛ همچنین حاوی مقادیر فراوانی از تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر، سدیم و سرشار از فیبر است. مصرف انگور برای درمان بیماری آسم، تقویت استخوانها، پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی، درمان میگرن، درمان یبوست، برطرف کردن مشکلات سوءهاضمه، کنترل دیابت، درمان اختلالات کلیوی، متعادل کردن سطح کلسترول، کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و سرطان سینه، تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است؛ همچنین به درمان کم خونی و رفع اختلالات جنسی کمک میکند. برای تهیه مربای انگور بهتر است از انگورهای بیدانه استفاده شود. در گیلان برای تهیه خمس انگور از سیاه انگور استفاده میکنند؛ اما شما میتوانید از هر نوع انگور بیدانه برای تهیه این مربا استفاده کنید.
نکات مربوط به هل
طرز تهیه مربای انگور