به گزارش خبرداغ ، شیره انگور یکی از مفیدترین و خوشمزهترین شیرههای طبیعی است که از آب انگور تازه درست میشود. شیره انگور که با نام «دوشاب» نیز شناخته میشود، طبع گرمی دارد و هم به صورت سنتی در خانه و هم در فروشگاهها به فروش میرسد. اگر روش درستی را برای نگهداری این شیره به کار نبرید، ممکن است خیلی زود خراب شود و طعم خود را از دست دهد در ادامه میتوانید با چند روش نگهداری شیره انگور آشنا شوید.
۱- نگهداری شیره انگور دور از نور خورشید
شیره انگور نباید در معرض نور مستقیم آفتاب قرار بگیرد. این کار موجب ایجاد گاز و همچنین ترش شدن شیره انگور میشود. برای حفظ طعم و مزه لذیذ شیره انگور باید آن را در مکانی دور از نور خورشید بگذارید تا ماندگاری آن افزایش پیدا کند. طرز نگهداری شیره انگور باکیفیت بسیار ساده است، تنها باید شیره را در مکانی خنک و دور از نور قرار دهید.
۲- قرار دادن شیره انگور در یخچال
یک روش نگهداری شیره انگور که میتواند ماندگاری آن را بسیار افزایش دهد، قرار دادن آن در یخچال است. هر چند که شما مجبور نیستید شیره انگور را در یخچال بگذارید، اما اگر مقدار شیره کم است و آن را مصرف میکنید، شیره را در یخچال بگذارید تا کیفیت آن تغییر نکند و ماندگاری شیره بیشتر شود. توجه داشته باشید که اگر شیره رقیق است و به غلظت مناسب نرسیده است، باید تنها در یخچال نگهداری شود تا خراب نشود.
۳- شیره را در ظرف خشک و تمیز بریزید
برای نگهداری شیره انگور حتماً از یک ظرف تمیز و کاملاً خشک استفاده کنید. وجود رطوبت در شیشه موجب میشود تا کیفیت شیره خیلی زود تغییر کند و یا بعد از مدتی کپک بزند و فاسد شود. فراموش نکنید که برای برداشتن شیره نیز حتماً از یک قاشق خشک و تمیز استفاده کنید.
۴- از ظروف پلاستیکی استفاده کنید
برای نگهداری شیره انگور بهتر است به جای ظروف شیشهای و فلزی از ظروف پلاستیکی استفاده کنید. ظرفهای پلاستیکی معمولاً ماندگاری شیره انگور را تا میزان زیادی افزایش میدهند. اگر شیره را به صورت بستهبندی شده از بیرون خریداری کردهاید، بهتر است ظرف آن را تعویض نکنید و در مواقع نیاز تنها مقداری شیره را در ظرف مورد نظرتان بریزید و مصرف کنید.
۵- شیره انگور را در مکانی خنک قرار دهید
اگر مقدار شیره انگور شما زیاد است، بهتر است آن را در یخچال نگذارید و آن را به یک مکان خنک و دور از نور و گرما منتقل کنید. اگر شیره انگور به صورت حرفهای آماده شده باشد و به اندازه جوشیده باشد، به هیچ عنوان در فضای بیرون یخچال و در مکان خنک خراب نمیشود. خراب شدن شیره انگور در بیرون از یخچال نشان میدهد که کیفیت شیره مناسب نیست و یا به اندازه کافی نجوشیده و به غلظت مناسب نرسیده است.